Да не ти е надреден на работа?jas nikogo ne blokiram i ne patam za vnimanie ko so kaza. znaci razgovaram i kazuvam ne i tolku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не ти е надреден на работа?jas nikogo ne blokiram i ne patam za vnimanie ko so kaza. znaci razgovaram i kazuvam ne i tolku.
Контрадикторна си ептен тогаш. Зошто прашуваш како да го откачиш ако не блокираш никого, продолжи да му пишаш тогаш.jas nikogo ne blokiram i ne patam za vnimanie ko so kaza. znaci razgovaram i kazuvam ne i tolku.
abe on treba da me ignorira i da mi e ljuti i da ne mi zbori i da me izbegnuva.Ништо тоа е тоа,игнорирај го
kolegi sme podalecni i toa.Да не ти е надреден на работа?
Abeeeee ignoriraj go alooooooooo razbiras li makedonski ne mu se obrakjajjjjj,kazi mu na gazdata/sefotabe on treba da me ignorira i da mi e ljuti i da ne mi zbori i da me izbegnuva.
ne mu pishuvamКонтрадикторна си ептен тогаш. Зошто прашуваш како да го откачиш ако не блокираш никого, продолжи да му пишаш тогаш.
Тоа значи дека нешто имаш оплескано. Пошто више прашуваш, барем признајmu kazav deka ne mi se svigja deka ne sum zainteresirana. so vishe?
Такааа??? Значи ..Abeeeee ignoriraj go alooooooooo razbiras li makedonski ne mu se obrakjajjjjj,kazi mu na gazdata/sefot
Автоматски споено мислење:
Ме извади од такт девојчево
Тоа е филизофско прашање?ne mu pishuvam
nego zaso da blokiram lugje?

Ме пукна,ми ја отече оваа ДенаТакааа??? Значи ..
abe go ignoriramAbeeeee ignoriraj go alooooooooo razbiras li makedonski ne mu se obrakjajjjjj,kazi mu na gazdata/sefot
Автоматски споено мислење:
Ме извади од такт девојчево
Да му кажеш дека тој и тој ти досаѓа,те замара и директорот ке му објасниabe go ignoriram
so ima vrska pa sega direktorot?
Значи вака да се разбереме, пошто очигледно не можеш ништо да сконташ.ne mu pishuvam
nego zaso da blokiram lugje?
Да му кажеш дека тој и тој ти досаѓа,те замара и директорот ке му објасни
do tamu e stignata rabotata?Да му кажеш дека тој и тој ти досаѓа,те замара и директорот ке му објасни