Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe on treba da me ignorira i da mi e ljuti i da ne mi zbori i da me izbegnuva.
Abeeeee ignoriraj go alooooooooo razbiras li makedonski ne mu se obrakjajjjjj,kazi mu na gazdata/sefot
Автоматски споено мислење:

Ме извади од такт девојчево

Abeeeee ignoriraj go alooooooooo razbiras li makedonski ne mu se obrakjajjjjj,kazi mu na gazdata/sefot

Такааа??? Значи ..

Дечкото најверојатно не постои,бидејќи да постоел веќе ќе завршел што би рекле србите у бувару. А ако постои тогаш сака да се зеза со него што воопшто не е добро. Му дала лажна надеж и сега дошло до ова. :toe:

abe go ignoriram
so ima vrska pa sega direktorot?

ne mu pishuvam
nego zaso da blokiram lugje?
Значи вака да се разбереме, пошто очигледно не можеш ништо да сконташ.
Прво, отвараш тема како да го откачеш и притоа напоменуваш дека е напорен, досаден и ти не сакаш ништо со него. Доколку ти не сакаш ништо со него, ќе го блокираше одма и ќе беше ладна, ќе ти беше гајле за типот, немаше да отвараш теми низ форумот и да ти биде потребно толкаво внимание, ама очигледно ти имаш недостаток за внимание и сега не дупиш овде сите на форумот, ама не си свесна дека со ова си ја покажуваш интелигенцијата.

Да му кажеш дека тој и тој ти досаѓа,те замара и директорот ке му објасни

Мислиш дека директорот ќе се замара со тоа. Ќе им даде отказ и на двајцата и после што ќе прават. Шишиња ќе собираат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom