Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.717
Поени од реакции
37.694
... зашто? тебе не ти се допаѓа ваква македонска музика? и што значи тоа егејка, не се сеќавам спомнуваа некаде, што беше знаеш?

Член од
15 април 2019
Мислења
1.116
Поени од реакции
1.575
... зашто? тебе не ти се допаѓа ваква македонска музика? и што значи тоа егејка, не се сеќавам спомнуваа некаде, што беше знаеш?
Dobro be bijons ne me tepaj :(
Slusam ubava makedonska muzika imame ubavi pesni.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.717
Поени од реакции
37.694
Dobro be bijons ne me tepaj :(
Slusam ubava makedonska muzika imame ubavi pesni.
...не те тепам ма, така изгледа од таа страна? само сакам да ме потсетиш, шо беше тоа? ми дојде интересно, оти сите постираат разни песни, српски ова она странски, па немаше вака...дали си то и то... а јас моментално ја слушав Љубојна ја имаше со песнава на ТВ и ептен ми се бендиса и ја постирав.... и ондак то!
а ти може си како рече тоа, егерјка, а ? :)

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@DenaM kosturno e strumicko selo pecat var krec najpoznati se po toa a egej e do egejsko more egejski del gumendza,seovo ti se najbliski mesta na sama granicna linija ,cupi kosturcanki e kosturino strumicko ,daj 50 den za cas po istorija :pos:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.694
Поени од реакции
8.335
...не те тепам ма, така изгледа од таа страна? само сакам да ме потсетиш, шо беше тоа? ми дојде интересно, оти сите постираат разни песни, српски ова она странски, па немаше вака...дали си то и то... а јас моментално ја слушав Љубојна ја имаше со песнава на ТВ и ептен ми се бендиса и ја постирав.... и ондак то!
а ти може си како рече тоа, егерјка, а ? :)
Шу е така чудно и срамно и егејка да си? Напротив уба работа е тоа, ем домаќинка ем стисната :D

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Шу е така чудно и срамно и егејка да си? Напротив уба работа е тоа, ем домаќинка ем стисната :D
zavisi ima egejski vlasi i cisti makedonci od egejska makedonija :D

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.717
Поени од реакции
37.694
... не ми е чудно тоа, чудно ми е што си ти, на пример?

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
... не ми е чудно тоа, чудно ми е што си ти, на пример?
Јас сум Егејка по дедо од Струмица и четврт Хрватица по баба, бтв, и плус со преспански корени од страна на другите баба и дедо.

Кој ни е НЗС-то на таквите и дали тоа значи дека сме к'ниња?

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.694
Поени од реакции
8.335
...не се важит по градот! :neetaka:
Не е град мор! ;) :D Которл'к е регион во МаЌедоња, јужно од реката Пчиња, источно до Злетово, јужно до Брегалница и западна граница пак е Пчиња ама со правецот Петровец- Катланово! Е јас сум од центарот:toe:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.717
Поени од реакции
37.694
Не е град мор! ;) :D Которл'к е регион во МаЌедоња, јужно од реката Пчиња, источно до Злетово, јужно до Брегалница и западна граница пак е Пчиња ама со правецот Петровец- Катланово! Е јас сум од центарот:toe:
... ти напиша Которец! така? ... како ќе ги наречеш тие од град Котор? пошто тоа прво ми падна на памет од твое „опширно објаснување“ од еден збор, па после „мор“... таму има многу змии поскоци :eek:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.694
Поени од реакции
8.335
... ти напиша Которец! така? ... како ќе ги наречеш тие од град Котор? пошто тоа прво ми падна на памет од твое „опширно објаснување“ од еден збор, па после „мор“... таму има многу змии поскоци :eek:
Тие од Котор се которани и они така и си се нарекуваат!
Мор :pos: ? Оти еднаш се попали на мори :D, а стварно во Гејлада е нормален вид на обраќање!
Кај има змии? Овче поле? Мариово си била некогаш? Појди накај Старавина, Градешница да видиш змијарник... Плус поскоци не виреат на мали надморски височини, они се на повисоко, не се секирај!

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.717
Поени од реакции
37.694
Тие од Котор се которани и они така и си се нарекуваат!
Мор :pos: ? Оти еднаш се попали на мори :D, а стварно во Гејлада е нормален вид на обраќање!
Кај има змии? Овче поле? Мариово си била некогаш? Појди накај Старавина, Градешница да видиш змијарник... Плус поскоци не виреат на мали надморски височини, они се на повисоко, не се секирај!
...па не сме во Гејлада, па да прифатам тоа „мор“ може нешто друго набргу ќе обичаш... инаку прочитав Пчиња- Катланово и последен пат кога возев натака пред мене од оградата на мостот рипна змија, па уште една...като мислеш дека има пешачки... дури застанаХ и ги сликаХ, ама не знам кај ми се сликичките, ногу ги имам! :)
П.С.
а еднина од которани как е? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom