Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Битно е ментално да се спремиш. Фактот дека пишуваш дека бил згоден..богат...итн...
значи дека уште не си спремна по пропис тоа да го правиш. Придавките те издаваат.
pa so e taka e taka, ne mozam da zboram losho za nekoj koga e stvarno ubav i pameten i dobar i se toa.deckoto maneken i so dve diplomi i jas da recem ne be grd i glup e, AMA ne mi se svigja ne e moj tip i toa e.
Автоматски споено мислење:

Aj жити се. Како го откачи.. Барем два пати.
Специфично.
na sila ne praam nisto.

А дали директно си му кажала дека не те занима, или само го игнорираш? Не му враќаш пораки и тоа е тоа?

Има типови што цврсто стојат на старата "јебе упоран, а не леп". Вака како што кажуваш, ми личи дека нема многу самодоверба, туку само е напорен.

Друго, треба да си скроз искрена и да кажеш дали суптилно ти му праќаш пораки (не мислам на вербални), дека треба понатаму да се докажува.

Нема формула за ова. Мислев ако работите заедно да пробаш некаде да те преместат и да смалите физичка блискост.

И јас го приметувам тоа дека "богат, ситуиран, убав, паметен" си го приметила, ама "ти неќеш таков".....баш ме интересира каков сакаш.
Сеа сфаќам има ликови со сите оние карактеристики, што пак имаат некои неподносливи тикови или безвезни навики, ама ако сакаш пропалица шо ќе те модри секој втор ден, па и тоа не го контам баш.

pa so e taka e taka, ne mozam da zboram losho za nekoj koga e stvarno ubav i pameten i dobar i se toa.deckoto maneken i so dve diplomi i jas da recem ne be grd i glup e, AMA ne mi se svigja ne e moj tip i toa e.
Сваќаш дека со ваков тегни туркај став нема да стигнеш нидге , така?
Или е материјал за дечко, и е ...незнам принц на бел коњ...
Или е ѓубре од што сакаш да переш раце.
Не може двете. 1 и 0. Да или НЕ. True или False.
Не си одлучна. Не по пропис.

Автоматски споено мислење:

na sila ne praam nisto.

А кој е твојот тип на идеален маж, срц, затоа што на други теми се имаш пожалено дека никој не те сака. Што му фали, можеби е преквалификуван за тебе и сепак си чезнееш по некој ружен, необразован и сиромав зелкар? Кој многу бира - мастурбира, викаат старите. Си земав пуканки, нè испозапали сите нас тука да ти помогнеме, а притоа ниеден совет не прифаќаш. Добро нè издрибла, аферим! ;)

Сваќаш дека со ваков тегни туркај став нема да стигнеш нидге , така?
Или е материјал за дечко, и е ...незнам принц на бел коњ...
Или е ѓубре од што сакаш да переш раце.
Не може двете. 1 и 0. Да или НЕ. True или False.
Не си одлучна. Не по пропис.
[/QUOTE
koj e tvojot sovet?

Го откачи конечно? Не е убаво да се стегаш стомак ќе те боли. Мала шала иако мислам дека уште не дриблаш, ама ај нека ти биде.

Нареден пат кога некој ќе рече дека му се свиѓаш и ако е убав , има пари и стан знаеш што да му кажеш? Не ми се свиѓаш дојди кога ќе бидеш грд, голтар и нема да имаш леб да јадеш. Ако се врати таков да се мажиш одма и мираз да спремаш. :)

koj e tvojot sovet?
"na sila ne praam nisto."
Тука ти е проблемот. Баш тука. Или џа или бу.
Ја немаше да стигнам скоро до диплома, да ебано прошетам по европа и да направам куп други глупости со двоумење нон стоп.
Тоа е тоа. Напрај нешто, и напрај нешто ОДЛУЧНО.
Додека тоа не го разбереш нема да успееш со намерата.

znaci ne idete vo krajnosti. nikade ne rekov deka ne baram pocit i ljubov. i deka trebalo nekoj da me tepa ili vara. ednostavno ne e dobar za mene. znaci deckoto e otkacen uste pred nekoj mesec. i ne znam zasto uste pishuva?

Тука ти е проблемот. Баш тука. Или џа или бу.
Ја немаше да стигнам скоро до диплома, да ебано прошетам по европа и да направам куп други глупости со двоумење нон стоп.
Тоа е тоа. Напрај нешто, и напрај нешто ОДЛУЧНО.
Додека тоа не го разбереш нема да успееш со намерата.
treba da vregjam i lazam?

znaci ne idete vo krajnosti. nikade ne rekov deka ne baram pocit i ljubov. i deka trebalo nekoj da me tepa ili vara. ednostavno ne e dobar za mene. znaci deckoto e otkacen uste pred nekoj mesec. i ne znam zasto uste pishuva?
Kazi mu deka imash krediti

Има повеќе опции мене сега на ум ми падна да каже дека има трипер. Пали 100% :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom