Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не зеза оваа Дена,игра мајтап со насПа богато, паметно и едуцирано лепотанче, причекај ќе ти каже уште еднаш.
Ало, не е она некоја лудача да сака такви!
Не зеза оваа Дена,игра мајтап со нас
pa ako ne mi odgovara so ima vrska toa gore navedenoto?Па богато, паметно и едуцирано лепотанче, причекај ќе ти каже уште еднаш.
Ало, не е она некоја лудача да сака такви!
mrtva ladna sum zimi se.Ма не е можно!
aj sega i deca li ke meshameДобра тема за тепање времеКажи му дека си бремена од некој и не сака да те земе за жена,па супер,штом е заинтересиран,да стапите во брак
![]()
Земи го за маж ќе го засакаш со времеpa ako ne mi odgovara so ima vrska toa gore navedenoto?
Автоматски споено мислење:
mrtva ladna sum zimi se.
Автоматски споено мислење:
aj sega i deca li ke meshame
a do togash ?Земи го за маж ќе го засакаш со време
mene covek samo na krivo da me pogledne i begamТе читам на темава и мислам дека човек тешко може да се откачи од тебе. Или па ти од човекот...
eve ti kazi sega da ne cekame do sabajle.Јас сум импресиониран колку брзо ги сфатија работите некои членови. Мислам дека со вакво темпо, до сабајле уште нешто ќе сфатат.![]()
i toa e taman.Оооо не сакаш деца да мешаш,ајде друго да пробаме.Кажи му алат под 30цм не сакаш,дали може да одговори на твоето барање![]()