Како да даунлодирате песни од YouTube

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Fantom_oh напиша:
Ми треба конверторот многу, ако некој знае кај да го најдам нека каже... Иначе за плеер може и со VLC player...
Дојди на месинџер ке ти дадам добар конвертор + има и крак.

Ај прекините двајцата !
има кој да одлучи дали ќе се брише или спои темава

А и мене ми треба конвертор ако некој има нека даде линк

Martin$ напиша:
:nenene: Сериозен сум. И да те прашам, на тема за компјутери пишуваш за животните??:toe: Не така? Епа пак ќе ти речам, читај за шо е темата. А иначе за спуштање на јутјуб клипчиња добар сајт ви е www.kissyoutube.com Супер е темава, никакво ѓубре
Ова првото не ти го сватив "на тема за компјутери пишуваш за животните"
А за второто ТИ не читаш или не си прочитал за што е темава,темата е насловена како да даунлоадирате песни од ЈуТјуб а во првото мислење има линк од каде што можат да се доналдираат таканаречените "песни" кои се клипчињата,до толку па да не се чита првото мислење :tapp:

П.С.Гего извини шо овака се карам ама ме нервираат луѓе што се ориентираат само според насловот на темата додека првото мислење кое јасно кажува дека станува збор за клипчиња дури не го ни прочитуваат :tapp:

Нема потреба од карање и нервози ... културно ке си напишиш овдека дека е дупла тема на форумов и ќе биде споена со другата
:toe:
А шо бидна со конверторот ?

Третот пост под овај е вистинскиот :) За конвертер :)

Од оваа страна можете да downloadirate од повеќе сајтови http://keepvid.com/
а исто така имам и грабер за ју туб и ју туб и гоогле грабер,ју туб доунлоадер, и ју туб флв ту ави суит про :)

Абе јас си ги Download-ирам со YouTube Downloader.Можеш да ги зачуваш у AVI и MPEG.Добро е у програмчето што само ставаш линк и Download-ираш.Не чекаш да учита и слично

a јас го симнувам преку мозила со додатокот и ми го симнува како
gem_video со големината колку што трае видеото..
следно што треба да направам за да го гледам ????

SCORPIO__20 напиша:
a јас го симнувам преку мозила со додатокот и ми го симнува како
gem_video со големината колку што трае видеото..
следно што треба да направам за да го гледам ????
Convert во .avi ( или формат со кој можеш да го гледаш со Windows Media Player или BsPlayer ) а converter имаш погоре, ако не се снајдиш, пиши ќе ти пратам линк. :)

За download-ирање од YouTube сега има и YouTube Grabber, програмче кој ги спушта во каков сакате одбран формат клиповите од YouTube, ако некому му треба, пишите за линк. :)

Зикса дај линк да видам што чудо е :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom