Како да бакнувате на најдобриот можен начин?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
А после пулубакнежот ?[/quote

hahaha... pa zavisno od situacija, kaj se naodjas... ako ste doma, sami si idat rabotite nataka, no toa e druga tema ovde opisuvame baknez... inace ova ti e izvodlivo i kaj prvo muvanje so nekoja, i kaj zenska so koja si 5 godini... spoj od romantika i izvesna doza na dominantnost

Мене ми се допаѓа бавно но тоа не значи дека не преферирам и брзо бакнување...посебно ме пали кога ми ја "тегне'' косата за време на бакнувањето :P

Мене ми е најубаво кога ќе ја почувствувам женска ми како да е дел од мене. Бавно...нежно...спонтано...искрено.

На почетокот споро, потоа забрзано, па пак споро. Да не е се едно исто. ;)Со добири или без зависи од блискоста со човекот. Ама сепак не сакам со тој што се бакнувам да биде здрвен, туку со разете околу половина, или едната рака на врат. :)
И не пет саати само тоа - како што некои сакаат - па вилицата да ме заболи :pos: Уз муабет, смеење, гушкање. :)
хахахаххаааааааааааа:pos::pos: леле зар имало такви ?!!!!!!!!!!:pos:

Искрен и long time no see се секогаш најдобри! :)

Како бе вака сте се распишувале точно како треба да биде?? "Прво брзо па побавно по со рацете..."
Битно е страста да ја осетиш братко, ако ме полазат морници и ако е со чувства, тоа е добар бакнеж.
Не филозофирајте џабе ете ви рецензирав :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Mj
Како бе вака сте се распишувале точно како треба да биде?? "Прво брзо па побавно по со рацете..."
Битно е страста да ја осетиш братко, ако ме полазат морници и ако е со чувства, тоа е добар бакнеж.
Не филозофирајте џабе ете ви рецензирав :D
Така е. Нема точно конкретен начин како треба да биде. Битно е да има страст.

На почетокот оставам девојката малку да го диктира темпото и начинот, а откако сум сигурен што сака, ја преземам целата контрола во мои раце. И, така и двајцата сме задоволни.

На почетокот оставам девојката малку да го диктира темпото и начинот, а откако сум сигурен што сака, ја преземам целата контрола во мои раце. И, така и двајцата сме задоволни.
И ќе се најде во ситуација како мене, типката да ужива во петинг, а тебе једва ти ги става рацете на половина. Ај сеа?

Дефиниции не постојат. Теоријата одсекогаш е била погубна, али вакво нешто сигурно ќе ве направи посебен лапач...

a_kiss11.jpg

a_kiss12.jpg

a_kiss13.jpg

a_kiss14.jpg

cat_in16.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom