P
parvati
Гостин
Брат женско сам, ама иам пореметени хормони
И он си цепа фино лепо hhh
И он си цепа фино лепо hhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа вака, пошто доаѓам од средина и фамилија каде што ако бидеш таков (скраја да е) би те обесиле, ако ми се пушта некој таков, има да го мавам и мавам дур не ме тргне некој или дур снемам сила, или у најлош случај ако не ми се скрши раката (што веќе ми се има десено, кога еден го поткачив со мекиот дел на тупаницата у рамо)

Дали ја виде темичкава, и пред да пишеш, зема си го змени аватарчето во анти-виножитно симболче па да пишеш колку си бил јак, син на мајка он?
Абре послатки станувате секој ден на форумов, уште некој да ви даде бонбонче и да те испрати до другарчињата да си играте жмурка.
Дали ја виде темичкава, и пред да пишеш, зема си го змени аватарчето во анти-виножитно симболче па да пишеш колку си бил јак, син на мајка он?
Абре послатки станувате секој ден на форумов, уште некој да ви даде бонбонче и да те испрати до другарчињата да си играте жмурка.
Па многу е понормално да играш жмурка со другарите, него да се е.еш со нив... Едноставно ми се повркаќа на помислата машко да иде со друго машко... Болест!
- оди играј.Ќе те видам дали мислиш така кога ќе играш Шарац Комарац, али ај ај, ќе видиш ...- оди играј.
никако да го разберам овај феномен , некој да објасни 
Многу оштри и категорични реакции од мажите за педерите а сите фантазирате за лезбејкиникако да го разберам овај феномен , некој да објасни
![]()
.Одма ке ти објаснам, шо се вика од прва.
Машките фантазираат за лезбејки не во правата смисла на зборот туку повеќе на кај тројка да оди работата.
и ја би вакаВо билокој случај, индиректно би одбил, пуштање дет ис, ако плати пијачка, јебешлига, лоша икономија.![]()
Па многу е понормално да играш жмурка со другарите, него да се е.еш со нив... Едноставно ми се повркаќа на помислата машко да иде со друго машко... Болест!