Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
:nenene: Мн е грдооо тоааа да ти се пушта некој од ист пол..се дешава некогаш ...јас на пример ако ми се деси тоа ќе глеам да ја игнорирам или некако на по благ начин да ја откачам..никогаш не би направила нешо со некое женско..

хехехехе ми се има случено непријатна ситуација е го игнорирав цело време зш немав кај да бегам хехех, а какви комплименти добив.....лоооол :pos::pos::pos::pos:

Само би си отишла, без збор да и кажам. А ако е упорна, не би и кажала еден збор, туку два, а може би паднала и по некоја шлаканица. :icon_lol:

НЕ ДАЈ БОЖЕ :pos2: сигурно ке частам бокс ако не и два:pos2:

НЕ ДАЈ БОЖЕ :pos2: сигурно ке частам бокс ако не и два:pos2:
A ако он после те почасти со пет ако не и десет? :vozbud:

Он Топик:
Го намамувам на некое место само, се договорувам со другари и го тепаме додека не се заколни у све најмило дека нема поише да се попедерчува.
Не,не,не....
Му удирам десет бокса го расоблекувам и нека шета онака гол низ град да му ибам гнасната гнида
Не,не,не....
Ќе флертувам со него и ќе го намамам некаде па ќе го изнатепам а после ќе му украдам се шо има у него
Не,не,не...
Едноставно ќе го убијам! Не поднесувам такви лигуши пичка им матер недораснати болештини, двоцевки разебани, перверзни педофили.

Шега на страна....
Од мене најверојатно ќе следува одговор:
Извини друже(пеер :pos: ), стрејт сум. Барај си работа кај друг дечко. :)
Потоа најверојатно следува досаѓање од негова страна (NOT)
Не тепам, не клоцам, не боксирам и не пцујам. Ќе си ја викнам женската, или ко манијак ќе ја фатам првата шо ќе ми се увиди на патот :pos:
Сериозно, би го викнал другарот и ќе си идеме.
Мислам дека и педерот е човек и би увидел граница и би попуштил.

А да видиме сега шо би се случило кај педофил
Овдека мислам дека прво ќе размислам за бокс кој ништо нема да му направи на пет пати посилна личност со мене, па затоа ќе скокнам размислување и ќе фатам на бегање.
Кај инатлив, непопуштлив манијак.
Овдека едниот од нас завршува повреден. (Hope it's not me)

И таке
:helou:

па незнам,можеби вреди да се проба нешто ново,но сигурно би било осудено од околината,затоа...

па незнам,можеби вреди да се проба нешто ново,но сигурно би било осудено од околината,затоа...

Спиењето со особа од ист пол,не е новиот бурек со пилешко.
Сакам да бидам со некој од мој пол или несакам,бурекот со пилешко вреди да се проба или не,во овој случај ќе те осудат вегетаријанците и борците за правата на животните.

Сакам да бидам со некој од мој пол или несакам,бурекот со пилешко вреди да се проба или не,во овој случај ќе те осудат вегетаријанците и борците за правата на животните.
Или оние кои сакаат бурек со вистинско месо и за кои пилешкото не е месо, туку само додаток за во супa : )

ми се има случено, и културно си разговарав, и дадов до знаење дека не сум нејзин тип... и цурата си отиде, многу јасно

Доколку би ми се пуштала некоја девојка, полека и фино би и` објаснила дека сум стрјет и дека веќе сум во врска и потоа од неа зависи дали ќе остане во мое друштво да си поправиме муабет или не.

јас имам пријателка/колеска од факс која е лезбејка. на почетокот незнаев и потоа кога се зближивме(на другарска база нели) ми кажа дека има девојка. мене не ми смета многу, има некои моменти кога мислам “чекај сеа ми се пушта или ова е на другасрка база“ сепак океј е нема нешто многу чудно. а доколку ми се пуштала ете колку сум изреагирала сум се праела наудрена. најверојатно со тоа има сватено дека нескам со неа. но не би рекла сега дека ако дирекно ми се пушта да и се дерам да ја навредувам и сл.

Епа ќе му кажам дека не сум од тој тип, ако не разбира=скок+пук :wink:

Хмммм...би ја одбила само затоа што имам дечко. Инаку, ако ми се допаѓа би прифатила. Ама веројатно не би издржала долго. Ме привлекуваат двете страни, ама машката повеќе.
Можеби е оф-топик, ама морам да се олеснам: патетични се мажите што викаат дека би претепале педер чисто дека не ги поднесуваат. Ако се они сигурни во својата машкост, кој к*р им смета што сакаат и прават другите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom