Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Јас на културен начин ќе објаснам дека сум стрејт и сигурно би се насмеала.Не верувам дека би имала некакви проблеми.Па и тие се луѓе се разбираат од збор.

Ептен среќен, конечно и на мене некој да ми се пушти.

Najprvin ke se iznasmeam.
Posle ke se zaozbilam i ke i kazam deka sum strejt.I cista rabota.:icon_lol:
Dokolku ne e napadna i nekulturna,nema sansi da me iznervira i da me natera da se reagiram agresivno i bezobrazno.

Добро што мислите како е пуштањето помеѓу исти пол?Иде и те прашува сакаш да си со неа од ведро небо?Те фаќа за гз?Те манијачи?Објасни ми кога ќе и се изнасмееш?

Ова го имам кажано неколку пати и пак ќе го повторам.Не траскајте глупости за нешто што ниту го имате видено,ниту го имате доживеано.Пишувајте онаму каде имате познавање,бидејќи вака летате само гулаби.
п.с.не се однесува само на тебе иако те цитирав,се однесува на сите што јадат гомна без лажица.

Удри леандра, удри!
Туку озбилно, зошто бре сите одговарате како да се работи за животни, а не за луѓе? Сфашта.:uvo:

Ми се има случено пред 1,5 год во клуб во Бареселона.Најпривин кога ми пријде девојчето не сфатив(од кај да знам),ме праша да се запознаеме,се запознавме,направивме бош муабет...од кај си,колкава си,што тука...и после некое време почна да ми зборува дека сум била убава,сум и се свиѓала и енос тогаш помислив дека може е лезбејка.Кога ме праша да излеземе да сме се прошетале и кажав дека сум стрејт и толку.Се подруживме уште малку,се договоривме за кафе онака другарски да излеземе и си отиде.А за кафе не и звонив,иако кажавме дека ќе биде другарски сепак чудно би ми било да седам со неа

Ќе му речам
Сакаш да си пинг понг топче ? да се маваш на ваму на таму ?

Па ако не ме свати за што прам муабет следува фаза 2

slap.jpg

Ќе му речам
Сакаш да си пинг понг топче ? да се маваш на ваму на таму ?

Па ако не ме свати за што прам муабет следува фаза 2

slap.jpg

Барем двајца мажи да ставеше на сликава де. Или за жена кажуваш како би откачил?

Би го одкачил од прва, со сериозен поглед, а ако почне да замара преминуваме на план Б. А тој е малку по строг од план А. Па сеа ти види.

Кога би ми се пуштила лезбејка, со сигурност би ја одбила со објаснување дека не сум нејзина врста.
Немам ништо против хомосексуалците, но тие со луѓе од својот тип, а мене нека ме остават со мои.

Страшно чуден поглед и: Move BITCH.. ако ми скурчи и една заушка...

На некој ХОМО нормално дека че го избегавам...ама на некоја лезбејка не и се мислам:lizko:

Ako mi se dopaga devojkata zosto da ne probam? Nemojte da mi zborite deka nikogas ama bas nikogas ne ste pomislile na seks so partner od ist pol

Ako mi se dopaga devojkata zosto da ne probam? Nemojte da mi zborite deka nikogas ama bas nikogas ne ste pomislile na seks so partner od ist pol

Никогаш ама баш никогаш не би помислил на секс со партнер од исти пол, едноставно тоа за мене е како истите полови од магнетот што се одбиваат, за разлика од другиот пол:)......

Хехе, ми се има случено еднаш тука во Скопје и изреагирав многу чудно. Толку се усТрамив, ми падна толку глупаво, се зад`ткав и делував така смотано што девојката најверојатно помисли дека сум многу глупава и не знам да сврзам два збора, па самата после некое време престана да покажува интерес за мене. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom