Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
На браќа рибар може да играте САМО викторија, последен пат коа бев пред некоја недела, едниот гол беше здиплен (а тоа е подолго време), освен ако не ставиле од општина некој нов :D

Најдобро е да си играме таму кај школото Мичурин не знам како се викаше. Само сега немаме термин.

Не знам кој се знаеше со тие таму да праша за термин @wiksa @Stefan-kobe па ако има нешто слободно за недела да се преброиме

Најдобро е да си играме таму кај школото Мичурин не знам како се викаше. Само сега немаме термин.

Не знам кој се знаеше со тие таму да праша за термин @wiksa @Stefan-kobe па ако има нешто слободно за недела да се преброиме
брат имавме термин во блаже конески во аеродром. И супер беше. Само што снема интерес за фудбал нешто.

како што кажа селски икарди си имавме супер терминче едноставно снема желба за фудбал, а и тие што се пријавуваа правеа калакурница у среда гледаш се пријавиле 8 луѓе у четврток откажуваат 10. Да не зборам дека се изгуби желбата за дружење а со тоа и убавината на фудбалот што го игравме.
Јас би пак да се проба зашто да не ама верувај залудни се обидиве за било што гледаш дека интересот е во минус отиден.

како што кажа селски икарди си имавме супер терминче едноставно снема желба за фудбал, а и тие што се пријавуваа правеа калакурница у среда гледаш се пријавиле 8 луѓе у четврток откажуваат 10. Да не зборам дека се изгуби желбата за дружење а со тоа и убавината на фудбалот што го игравме.
Јас би пак да се проба зашто да не ама верувај залудни се обидиве за било што гледаш дека интересот е во минус отиден.
Zatoa najdobro ke bide prijavuvanjeto da bide vo petok za da igrame u nedela, a ne da se prijavuvame vo sreda i normalno do nedela koj znae sto sve ne ke se desi...

Zatoa najdobro ke bide prijavuvanjeto da bide vo petok za da igrame u nedela, a ne da se prijavuvame vo sreda i normalno do nedela koj znae sto sve ne ke se desi...
у право си може лошо ќе се симнеш од автобус и тешки повреди се дешаваат. Два пати им ја продаваш таа финта мислам дај некој нека направи туторијал по можност видео материјал за да видиш како безбедно да се симнуваш од автобус јер очито незнаеш.

Не сум у Скопје иначе ќе договоревме утакмица. Ќе составевте една Кајгана селекција и ќе игравте против мојата. Коа ќе долетам дома ќе пишам пак на темава. Глејте да закажете на Работнички без мене :D

ништо од фудбалот за жал :(

каква петарда е сладоледот :pos::pos::pos:

Го провоцираш @Сладоледџија и наместо во петок се пријавуваш во среда или?

И јас би да се собереме и да изиграме пак ама гледај ја заинтересираноста само немаш кворум ни за да гледаш фудбал а не па да играш.

Hahaha neam videno :D onda petok ke se preprijavam. Inace najredovno igravme mislam koga ponedelnicki se prijavuvavme.

Момци, кој ден би сакале да играме? Ќе се соберете ли 6 луѓе? Кој ви е капитен? :D Ај пишете коа ќе има интерес.

Момци, кој ден би сакале да играме? Ќе се соберете ли 6 луѓе? Кој ви е капитен? :D Ај пишете коа ќе има интерес.
Па сабота или недела најубаво за 6 души би требало да се најдат. :D Еве ја 1 уште 5 ќе се јават. Ако не утре ќе почнам да тагирам. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom