C
Castiel
Гостин
Па одложено е . Башка времето башка што нема ни луѓе. Ќе пробаме за наредна недела уште еднаш.Или да се одложи поради времево. Нема шанси да се нафатат 12 на вакво невреме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па одложено е . Башка времето башка што нема ни луѓе. Ќе пробаме за наредна недела уште еднаш.Или да се одложи поради времево. Нема шанси да се нафатат 12 на вакво невреме.
брат имавме термин во блаже конески во аеродром. И супер беше. Само што снема интерес за фудбал нешто.Најдобро е да си играме таму кај школото Мичурин не знам како се викаше. Само сега немаме термин.
Не знам кој се знаеше со тие таму да праша за термин @wiksa @Stefan-kobe па ако има нешто слободно за недела да се преброиме
Zatoa najdobro ke bide prijavuvanjeto da bide vo petok za da igrame u nedela, a ne da se prijavuvame vo sreda i normalno do nedela koj znae sto sve ne ke se desi...како што кажа селски икарди си имавме супер терминче едноставно снема желба за фудбал, а и тие што се пријавуваа правеа калакурница у среда гледаш се пријавиле 8 луѓе у четврток откажуваат 10. Да не зборам дека се изгуби желбата за дружење а со тоа и убавината на фудбалот што го игравме.
Јас би пак да се проба зашто да не ама верувај залудни се обидиве за било што гледаш дека интересот е во минус отиден.
у право си може лошо ќе се симнеш од автобус и тешки повреди се дешаваат. Два пати им ја продаваш таа финта мислам дај некој нека направи туторијал по можност видео материјал за да видиш како безбедно да се симнуваш од автобус јер очито незнаеш.Zatoa najdobro ke bide prijavuvanjeto da bide vo petok za da igrame u nedela, a ne da se prijavuvame vo sreda i normalno do nedela koj znae sto sve ne ke se desi...
Го провоцираш @Сладоледџија и наместо во петок се пријавуваш во среда или?1. AleKostov
Па сабота или недела најубаво за 6 души би требало да се најдат.Момци, кој ден би сакале да играме? Ќе се соберете ли 6 луѓе? Кој ви е капитен?Ај пишете коа ќе има интерес.