Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки да појасниме за од наредна недела. За да немаме проблеми како во историјата (за детални информации обратете се кај овластениот историчар @RickyLFC9) ќе замолам од сега натаму да се придржуваме до старото добро правило пред да настанат пак проблеми.
Правилото засега не е променето и може да стапи на сила од наредна недела, а истото гласи:
Пријавувањето да започнува секоја среда во 17:00 а изборот на играчи да си биде по принципот прв пријавен прв на терен. За да има услови да се игра на терминот минимум за пријавување да биде 10 играчи (при што секоја недела гледаме да се 12 за да има 1 измена и да има што е можно помалку членови кои не успеале да фатат место) + 2ца голмани.

Доколку има некоја забелешка слободно предложете ја јавно за да има дискусија од сите членови.

Пошто не сум играл а поголем дел се знаете и врз основа на тоа ќе правите тим.
Еве мои карактеристики и предиспозиции.
Ја сум значи расен стрелец нешто као Бензема, нејќам да трчам многу ама затоа ретко промашувам празни голови. Имајте у обзир кога ќе го праите тимот дека ако играм против вас ако сњ заградам нема да можеш да ме заобиколиш.
Ме мрзеше да се фалам па го најдов ова на нет и го капирав не е многу различно од мене

@ColdSky
Знаеш ли да играш брат? Дај кажи што како, да знам како да ги направам составите.

@ColdSky
Знаеш ли да играш брат? Дај кажи што како, да знам како да ги направам составите.
Ја сум ти ко Озил, го потам со топката, ретко кога шутирам. :D

Не сум играл никад со вас, па не знам како играте.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Ја брат пред да се здебелам бев новиот Марсијал ама медиуми , притисок почнав да јадам, депресии и се упропастив

Ја брат пред да се здебелам бев новиот Марсијал ама медиуми , притисок почнав да јадам, депресии и се упропастив
Ти не постоеше пред да се здебелиш, а сега уште повеќе не постоиш.

А јас уште не сум се здебелил и пак не постојам :(
Боље е вака неприметно да поминуваме покрај тебе одколку да не мачиш да те заобиколиме.

Манчини до кај се тимовите? ко книга да пишуваш ебаго :busi: :D

Еве моја поделба, па ако сакате сменете ги:

Бели:

@Fastforza
@Stefan-kobe
@ob1
@blanco
@RickyLFC9
@Mich0MKD

Црни:

@karamela123
@marinetti
@комшијаTи
@ColdSky
@Dr.House
@wiksa

Мислам вака сме добро распоредени, ма да многу убиствен напад ќе имаме со оби(кикица:D) и рики (Ламберт :icon_mrgr:) ... така да пазете се :cool: :sneaky:

Единствено не знам колку се добри ColdSky и КомшијаТи... би требало сепак да бидеме изедначени.

Последно уредено:
Искрено ме плаши можноста Рики да ја продолжи брилијантната форма од енфилд на ЈЈБлаже кај ќе ни биде крајот тогаш, пошто за него и рамос само небото е лимит :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom