Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали можете да се соберете од тука една екипа 5+1 за фудбал у Блаже вечер у 22:20?
Шо е ваков терминов 22:20? :))
Пошо глеам нема место за у недела, ја радо би се испукал вечер.
До кога најдоцна треба да ти потврдиме со екипа? Ако се собереме на форумов на пример :)

Некој да каже кај беше Блаже Коневски, ние сељаците од Куманово уште не ги научивме улиците, тоа позади Буњаковец кога идеш накај стадион што е сокачето? :D

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Некој да каже кај беше Блаже Коневски, ние сељаците од Куманово уште не ги научивме улиците, тоа позади Буњаковец кога идеш накај стадион што е сокачето? :D

Нене у Аеродром ја вечер ќе идам па ќе знам :D

У Аеродром е, позади железничка му доаѓа, едно 100 метра по улицата. Во склоп на основното школо Блаже Конески е, т.е. одма до него е. Нема шанси да го промашиш.

Или попрецизно позади Тобако 2 ќе му дојде, по таа улица.

Извинете го коментарот над мене од ВМРО е затоа му е патот во 100 чекори, еве ви точна мапа од автопат па кај Континентал/Саем >> новиот мост до железничка и точно кои улички да ги фатите за да стигнете до блаже

http://prntscr.com/8jlwop

@Ilumious зашто несака да закачи слика од линк и зашто не работат хтмл тагови?
да си го оправите :)

Јас сакам од кај послабите да бидам да се нервирам малце :D

Ќе дојдам да ве гледам ако има поише форумџии . Ако бидат луѓе од страна што не се форумџии кажете да не доаѓам

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom