Kako sto gledas jas ubiv prege edno dobri saat ipol za da najdam koj se redovni i da vi pokazam slika koj kolku se zalagate za fudbalot zasto za zborenje ste prvi a koga treba da se igra se pojavuvate 1 na nekolku utakmici. No i pokraj toa kako sto gledas nieden od prijavenite ne mu e posoceno deka on nema pravo da dojde poradi toa sto ete ne bil tolku redoven.
Eve go
@Cthulhu^ ima samo 2 izigrano a i sam bara da igra poveke i sto da mu kazame nemoze a vcera od strav u 2 sabajle se pisuva zasto znae deka malku ako se uspie moze da mu bide fateno mestot od nekoj padobranec koj moze i nema da se pojavi zasto do sea imavme nekolku pati loso iskustvo pa da se igra 5 an 4 ili slicni formacii. Ako ne sme fleksibilni kazete na ebano terence kaj sto i so 1 zamena da igras nekoj od nas ne se ni zapotuvaat sme igrale ne samo so 2 zameni nego sedis na klupa prvo cekas zamena pa koa ke vlezes na gol da bides pak da cekas dek dojde narednata zamena za da ides da potrcas 15-20 minuti. Ama neli toa ne se pamti zasto nie sakame da go upropastiem fudbalot. Eve prati kolku od ovie sto se prijavija ovaa nedela ke bidat redovni i narednite 5 nedeli da vidis deka samo 6-7 lika ke gi gledas postojano a drugive si pravat kombinacii i ne im cue za onie sto stvarno sakaat da izigraat.
Nekoj od nas dogaa i neotrezneti na teren, nekoj doagaa i so knigi ama ima doagaa od sto imaa zelba za ova da ostane kako relaksacija i da moze stvarno sekoj vikend da se opustis i da se istrcas a ne kolku da se rece otidov. Plus nekoi doagaat i nemaat nikakva aktivnost na teren borbenost 0. Nikoj ne vi bara da ste mesi, ronaldo, suarez, @RikcyLFC9 ili sto ti ja znam koj poznat igrac. Se sto se bara od vas e redovnost i koga veke doagate dojdete so zelba da igrate a ne da stoite staticni na teren.
Terminot pred nas e 100% prazen, toj posle nas moze ne e ama nebitno. Ima fora da se zemat 2 termina vi pisav super format na pocetok se pravat 4 tima i igras sekoj so sekogo znaci 3 kola pred narednoto delenje
Prednosti na ova e toa sto pak sekoj od nas si igra cela utakmica a ne 10 min da igra 10 da ne igra
EDINSTVEN NEDOSTATOK NA OVA E TOA STO NEMOZE DA SE POTPREME NA 20 IGRACI koga gledame deka samo 6-7 luge se redovni i gledaat po sekoja cena da se pojavat.
Eve jas ne sum dovolno kompetenten imate i postari clenovi od mene na forumov imate i clenovi sto izigrale poveke mecevi od mene na forumov jas sum aktivene edvaj godina ipol vo vakva tema. Predlozete be site ama predlozete nesto sto ke bide prifatlivo za site a ne nekoj da otsustvuva zasto na nekoj mu teknalo eve bas ovaa nedela da dojde da igra samo a ne dosol so meseci unazad.
@Cthulhu^ citiran si u pozitivna smisla da ne bide pogresno razbrano, i letoska bese redoven so nas i trpese koa nemase igraci i sega znam deka sakas da igras sekoja nedela zatoa i te posociv. A i koga doagas bar davas doprinos igras i nazad i napred sekade a ne doagas kolku da se rece.
PS vi posociv i progore eve uste ednas jas i
@Vuxan u ponedelnik polagame pa toa ne ne sprecuva da se pojavime tie saat vreme nema da ni smenat mn vo ucenjeto a toa go pravime poradi redovnost i zadrzuvanje na terminot a nekoj se otkazuvate od igranje zasto vcera ste ispile pivo ili od sabajale ne vi go pogodile kafeto. Sakate da nema problemi i site da igrame prifateti si obvrska i prijavete se za predlogov so 4 tima ete bar 3 nedeli isterajte pa posle ako ne vi se dopaga kazete ne igrame veke vaka i ke barame drugo resenie. Inace mojata zamisla e posle tie 3 nedeli da se formiraat novi 4 tima za pak 3 nedeli ciklus. Osven ako mnozinstvoto ne odluci deka se dobro podeleni i da ostaneme so istite timovi