Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
1 @Cthulhu^
2 @ob1
3 @Fastforza
4 @wiksa
5 @Stefan-kobe
6 @Castiel
7 @Biomage
8 @Vuxan
9 @Levakot 1985
10 @Dr.House[/quote]
11 @Del Piero best 10
12 @Корисничко име:
13 @Saeta Rubia
14 @karamela123
15 @RickyLFC9

Вака сега бидејќи сме пријавени доволно играчи за да се состават 3 екипи (се надеваме дека се сите сигурни) имам еден предлог за форматот на одигрување помеѓу трите екипи. И добро би било да се изјасните секој поединечно од списокот дали сте за или против предлогот. Со 8 за поминува и обратно со 8 против не поминува.
Предлогот е следен : влечеме кои две екипи играат први, секој натпревар се игра по 10 мин, победникот останува во игра влегува следната екипа, ако за 10 мин нема победник изведуваме по еден пенал за да се одлучи победникот. Пофер и поинтересно не може да биде, ќе се подигне натпреварувачкиот дух, меѓутоа се да биде во границите на фер плеј. Повелете на вас е редот.

Јас сум за :) Можеме и два термини да резервираме ако сакате :)

Јас сум за, ама страв ми е некој да не заебе. Еден ако не дојде отиде све јабана. Али ако не дојде еден, ваљда ќе можеме да си играме класика два тима.

Што се однесува до мене јас сум за, ама имам една забелешка имаме само 2 голмани и е глупо да ги мачиме со пенали и слично веројатно на нив би им било сеедно која екипа иде даље они секако остануваат така што мотивацијата им е помала место тоа оние со подолга сврзана серија да искочат
Сметај го ова како за не како против

Sent from my Nexus 7

Што се однесува до мене јас сум за, ама имам една забелешка имаме само 2 голмани и е глупо да ги мачиме со пенали и слично веројатно на нив би им било сеедно која екипа иде даље они секако остануваат така што мотивацијата им е помала место тоа оние со подолга сврзана серија да искочат
Сметај го ова како за не како против

Sent from my Nexus 7
Нема врска тоа ќе си бранат они ,не гледам зашто би им било проблем..

Sent from my MI 4W

075442044

Еве ви број од Ивица, дечкото што ги закажува термините, јавете му се и прашајте го за сигурно да ви каже, да не има друг пред нас, ако се одлучите за уште еден термин. Јас сум зафатен малку утре затоа ѕвонете му вие

И @NomoregameS се пријавува, бајо мој.[DOUBLEPOST=1421885296][/DOUBLEPOST]
И јас сум за!
Пардон јас не сум за, не го прочитав постот на Делпиеро. Не ми се игра 10 минути па 10 да седам. Или играме цел термин или не, не ми се ебава по 10 минути. Така да што се мене тиче јас отпаѓам за овакво комбо.

Последно уредено:
Со оглед на тоа шо моето место на утакмициве е доведено во прашање благодарение на најновото генијално "правило", морам да се согласам со предлогот на Ивица, а неам ни против земање на уште еден термин доколку сите пријавени се појават.

Со оглед на тоа шо моето место на утакмициве е доведено во прашање благодарение на најновото генијално "правило", морам да се согласам со предлогот на Ивица, а неам ни против земање на уште еден термин доколку сите пријавени се појават.
(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom