Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не се лути бе аман, шо толку галама за џабе. Ќе се пријавам у 15:00, според најновите правила.

или еве ви уште подобра алтернатива, ама ако има заинтересираност
да се земат 2 термина и да се направат 4 екипи кои би биле фиксни па да се игра оваа едната недела
тим1 вс тим2
тим3 вс тим4
следната
тим1 вс тим3
тим2 вс тим4
и некои такви формати ем сите што сакаат да играат ќе имаат можност ем ке имаме некаков натпреварувачки карактер плус со тоа што тимовите би ни биле фиксни бар по 3 недели додека да се заклучи еден циклус на играње по принципот секој со секого

Може ама под еден услов.
Кога ќе ги влечеме тим1 тим2 итн, да го викнеме Џани келавиот од уефа да ја прави ждрепката :D

Заебанција настрана топ е предлогот, ја потпишуем со две раце, а ќе има играчи за 4 екипи, само 4 стандардни голмани ќе биде малце проблем :)

Ај ако има место пишете ми пп и кога и каде. Иначе не сум редовен од Куманово сум и бил изиграл ако има место нормално не сакам да зафаќам место на некој редовен.

И ете после читање на 30 страни и запишување кој се пријавил кој откажал и слично, анализирани се 7 натпревари започнувајки од 29 ноември 2014. Однапред да се извинам ако има некоја грешка при запишување ама 2-3 пати е настаната калакурница со откажувања и никој не навел кој доаѓа за замена, а може и да се пријавил да не дошол и никаде да не е наведено. Листата е во опаѓачи редослед, почнува од најредовните:

@Fastforza 7/7
@Saeta Rubia 7/7
@Castiel 6/7
@Корисничко име: 6/7
@wiksa 6/7
@Del Piero best 10 6/7
@Stefan-kobe 5/7
@RickyLFC9 5/7
@Biomage 5/7
@ob1 5/7
@Dr.House 5/7
@AleKostov 5/7
@Vuxan 4/7
@marinetti 3/7
@Cthulhu^ 2/7
@Zaba mali 2/7 (може и да е 1 настан незнам дали дошол кога валело играч на 9ти декември)
@KembaW 1/7
@Fantastico 1/7
@karamela123 1/7
@Сладоледџија 1/7
@Levakot 1985 1/7
@Fiend 1/7
@BoosterFa 1/7

@Mich0MKD @Топџија @Scouser88 на таа спорна дата 9ти декември некој од вас бил некој не бил појма неам како било затоа најубаво сами изјаснете си се заедно со @Zaba mali што се однесува до мене имате 1/7 настапи

Иначе еве списокот и за оваа недела сосе оние кои веќе си букираа место ноќеска.

@Cthulhu^
@ob1
@Fastforza
@wiksa
@Stefan-kobe (рече да не го забораваме коа ќе се пушти списокот)

@комшијаТи
Само ако може порано да ме известите ако нема место да не доаѓам.[emoji4]

Јас сум достапен после 29ти,до тогаш снаоѓајте се :D

Последно уредено:
Да го пријавам другарчето за секој случај. Со среќа на сите нови фаци да фатат место.
1. Cthulhu^
2. ob1
3. Fastforza
4. wiksa
5. Stefan-kobe
6. Castiel
7. Biomage
8. Vuxan
9. Levakot 1985

може дечки ако нема голманчиња 12 души само да останеме...пошо глупо е малку и на гол да се мењаш и да искачаш...14 во случај само голмани да дојдат 2ца....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom