Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Минатата недела @wiksa не ги правеше составите, @RickyLFC9 изгуби. end of story

ПС научи да тагираш ако веќе сакаш да тролаш некого

Небитно е каков играч е важно доаѓа и се дружи, играме за забава никој не е обврзан да доаѓа и да игра ама ако веќе си дошол ќе играш без разлика со кој си.

@RickyLFC9 брат те имав пишано од победничкава страна да не се жалиш ама откажа @Dr.House и мораше да се прави некоја рокада зашто @Saeta Rubia во спротивен табор и немаше да ги тепаме ни на xbox ако игравме.

@Mich0MKD веќе имаш освоено приоритет -1 значи за нареден пат и да се пријавиш ќе бидеш во измени, бар да пишеше дека нема воопшто да се појавиш.
Не реков ја ништо лошо за дечкото лично, едина замерка ми е тоа пошто цело време се возвишува како он дал 4 и кусур гола, кога постојано дреме и не искача од противнички шеснаесетник, додека другите се трудат и даваат максимум колку можат, многу е непочитувачки за другите или крај краева кога гледаш дека не ти иде напред, врати се назад дај му шанса на друг да покаже што знае ипак ако се акаме од уџум населби барем да се истрчаме и да изиграме ко што треба, а не да стоиме на терен.

Не реков ја ништо лошо за дечкото лично, едина замерка ми е тоа пошто цело време се возвишува како он дал 4 и кусур гола, кога постојано дреме и не искача од противнички шеснаесетник, додека другите се трудат и даваат максимум колку можат, многу е непочитувачки за другите или крај краева кога гледаш дека не ти иде напред, врати се назад дај му шанса на друг да покаже што знае ипак ако се акаме од уџум населби барем да се истрчаме и да изиграме ко што треба, а не да стоиме на терен.
Сите доаѓаме од некаде ај ако не да речеме тие што сме послаби ич да не доаѓаме зашто другиве неможеле да се изиграат (читај победат ради некој наши грешки)
@Saeta Rubia сиромашкиот обеле у коса играјки со мене од иста па ништо лошо не искоментирал не само за мене за било кој што доаѓа да игра.
Иначе за тоа штосе заборава @RickyLFC9 барај му 3 секунди у рекет што да ти кажам едини начин да го казниш ти е тоа :)

Ондак се извинувам што не разбирам сарказам како Шелдон од Биг бенг тиори. :)

На почеток не ми беше ич проблем делењето, сите забелешки ми беа на шега, не ми беа озбилни, затоа што нели се собираме за рекреација и дружење. Ама гледам во последно дека не им е баш на сите во прв план тоа и веќе не е забавно туку има напнатост, нервози, лутења што не би требало да го има со оглед на целта на собиранкиве. Ако сакав напнатост и тензии ќе ги барав на други места.
Пример: Додај ми бе, Фаул беше/не беше, Аут е/не е, Камен си, Врска немаш.

Последно уредено:
Брат прашај ги другиве што играат од почетокот на летото ќе ти кажат, ја уште пред да се појавам првпат, а и коа почнав да играм, стално нагласував дека сум тешка дупка и да не ме клетат ако не ме бива. Па сите разбраа дека за забава играме пошто никој од нас не е професионалец, иако ја секад давам од себе колку што можам, али јасно е дека има многу подобри од мене. На истото тврдење сум и до ден-денес, тоа за Балотели и правење најјак е уствари сатира на моја сметка :D

А да се праиш Балотели денеска не е некоја самопофалба, уште од тој дел требаше да ти биде јасно.

Брат прашај ги другиве што играат од почетокот на летото ќе ти кажат, ја уште пред да се појавам првпат, а и коа почнав да играм, стално нагласував дека сум тешка дупка и да не ме клетат ако не ме бива. Па сите разбраа дека за забава играме пошто никој од нас не е професионалец, иако ја секад давам од себе колку што можам, али јасно е дека има многу подобри од мене. На истото тврдење сум и до ден-денес, тоа за Балотели и правење најјак е уствари сатира на моја сметка :D

А да се праиш Балотели денеска не е некоја самопофалба, уште од тој дел требаше да ти биде јасно.
Брат добро ова со правење дека си Балотели реално е преувеличување, па не си толкава дупка. Оваа сезона имаш мн поголем учинок од бало, вака така ти секоја по некое голче жбрц, Бало еден нема дадено :)

Sent from my Nexus 7

@wiksa брат пишев ама не се постирало... Ќор пијан бев у сабота, у 4 саат станав :D

Да си се пријавам ја за у недела уште од сеа пошо којзнае у колку саат ќе станам после :)

Да си се пријавам ја за у недела уште од сеа пошо којзнае у колку саат ќе станам после :)

Дечки абе се супер разбирам желба за играње и јас со нетрпение чекам недела ама мислите дека ова е фер. Мислам пријавување у 2 сабајле???

Сакате зборете после викса се курчи, шефува, педер и што и да ви текне ама до утре 15 часот не пуштам никакво пријавување. Од една страна да е фер и само оние што се најредовни а од друга страна пичкарски потези у 2 пријавување.

Утре ќе има анализирано кој колку пати бил во последниве 6-7 недели сите ќе си бидат наведени со присуства и нормално како што кажавте после мечот у неделата оние што се најредовни ќе имаат предност. Така што планирајте пријавување после 15 часот за секој да има подеднаква шанса.

Ако зеам јас сите оние што неаме пропуптено у 2015 да ги тагнам нема да има место

Дополнително: Од оваа недела се пријавуваат 12 играчи и 2ца голмани (голманите имаат предност) не е интересно да играме и без голман и со замена. Тоа ти е како 2 замени да играме. Прво на клупа си 7-8 минути па на гол 7-8 минути и ебати играњето пола утакмица си ја преседал.

Последно уредено:
@wiksa
Многу исправна одлука. Никој не вели дека е забрането да се пријавува кој сака, само мислам дека не е фер некој што е редовен да не игра бидејќи нема место. А ако пак има толку голема заинтересираност има простор и за проширување на списокот со тоа што би играле термин и пол или пак два.

Дечки абе се супер разбирам желба за играње и јас со нетрпение чекам недела ама мислите дека ова е фер. Мислам пријавување у 2 сабајле???

Сакате зборете после викса се курчи, шефува, педер и што и да ви текне ама до утре 15 часот не пуштам никакво пријавување. Од една страна да е фер и само оние што се најредовни а од друга страна пичкарски потези у 2 пријавување.

Утре ќе има анализирано кој колку пати бил во последниве 6-7 недели сите ќе си бидат наведени со присуства и нормално како што кажавте после мечот у неделата оние што се најредовни ќе имаат предност. Така што планирајте пријавување после 15 часот за секој да има подеднаква шанса.
Контрадикторен си. Ако анализираш и такви глупости што ти прави разлика кога ќе се пријавам кога накрај пак улога ќе игра мојата редовност и тоа колку пати сум дошол да играм, отколку редниот број на моето пријавување и во колку саат сум се пријавил. Али добро, нека ти биде. :)

Контрадикторен си. Ако анализираш и такви глупости што ти прави разлика кога ќе се пријавам кога накрај пак улога ќе игра мојата редовност и тоа колку пати сум дошол да играм, отколку редниот број на моето пријавување и во колку саат сум се пријавил. Али добро, нека ти биде. :)
Точно контрадикторен сум, ама и не сум. Еве ти прост пример има едно слободно место. Ти имаш скор 4/6 јас имам скор 4/6, си се пријавил пред мене фино лепо си играш пред мене.

И пак прошла недела помисли дека е ради тебе јер откажа али имаш причина бе другар си бил болен неможеш да предвидиш тоа така. Никој не ти замерува ама сериозно кога и јавно на форум кај што секој може да прочита договарате пријавување да почнува од 2 часот наутро, еве ти си буден, форца чатулу, и стефан и кастиел и вуксан се будни и јас сум биден па не се пишавме, имај обзир према и према постарите членови утре некој од нив ке стане у 8 сабајле за на работа сигурно додека е на работа нема да дреме на форум да види дали има список ке си чека крај на работно време па дома на раат ке си провери. А со вакво пријавување ги елиминираш нив иако се најредовни

Еве биди искрен и кажи дали е фер.

Плус еве и делпиеро ти пишал ако веке имаме поголема заинтересираност може да бараме и 2 термина секако нема никој пред нас и после нас, а и веќе не е -15 у балонот па да умреш од студ. Може да се пиштат слободно 3 екипи и да се игра по 10 мин како што игравме на големоно игралиште на работнички

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom