Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мамба, ако не види Кооператива до 2 саат или не се изјасни до тогаш доаѓај ти, да не висиме до заден момент. :D
Не е страшно, јас и онака планирав да доаѓам да ве глеам, така да додека да тргнам ќе видам како е ситуација, ако го нема само пакувам опрема и таму сум. :uzi:

Не е страшно, јас и онака планирав да доаѓам да ве глеам, така да додека да тргнам ќе видам како е ситуација, ако го нема само пакувам опрема и таму сум. :uzi:
:D абе ај дојди порано :D пошо последен бус мИ е од тука за натака во 3 :D друштво ќе ми праиш :D ако сака и некој друг нека дојде порано ќе пиеме чај :D

:D абе ај дојди порано :D пошо последен бус мИ е од тука за натака во 3 :D друштво ќе ми праиш :D ако сака и некој друг нека дојде порано ќе пиеме чај :D
Сеа го гледам ова, да стаам опрема и за некои 10 минути ќе искачам со кола, али го глеаш времево, ќе треба као мото култиватор да возам :D

http://grouper.mk/skopje/deal/termin-fudbal-mondano

Ајде ако сте расположени да напраиме еден фудбал периодот после Божиќ-пред испитна :D
Некаде 12-14 Јануари, тие 2-3 дена...

Али понудава истекува за еден ден, ако има заинтересирани луѓе нека кажат, па некој расположен со картичка нека го плати терминов :цицки:

Јас сум за, али не сум расположен со картичка да платам :D

Ајде нека каже утре кој ќе извади картичка, па да утврдиме термин и играчи.
Ја неам и не користам, само со кеш работам xD

Имам ја картичка можам да го платам, само кажете за сигурно да не ми отидат парите за џабе. :D

Што се понашате како да е италијанска лига ова бе па после празниците пишувате, се знае бе премиер лига шема лагано се испишат сите и се гледаме во недела на 4ти да опнеме фудбалче :)

Sent from my Nexus 7

Јас фала богу завршив со сите обврски, па спремен сум anytime, anywhere да ги решетам мрежите, само вие кажете :)

Што се понашате како да е италијанска лига ова бе па после празниците пишувате, се знае бе премиер лига шема лагано се испишат сите и се гледаме во недела на 4ти да опнеме фудбалче :)

Sent from my Nexus 7
Мислев после празниците зошто некои не се тука после нова година, али ако има заинтересираност, може и на 4ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom