Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не бе резерва таман си е ...уште еден голман и 14 души сме со по 1 замена за секој случајПрва резерва у случај некој да откаже:
13. Корисничко име:
![]()
За која дата? Пиши официјално за да се знае.15. Kawaguchi-vtor golman[DOUBLEPOST=1419933742][/DOUBLEPOST]Потврден е терминот.
Да не сакаш и со службена покана до дома?За која дата? Пиши официјално за да се знае.![]()
Тоа на пијаниците кажи им, ја скаран сум со алкохолот.Да не сакаш и со службена покана до дома?
04. 01. 2015, Недела, СЦ Аеродром
Се надевам сите ќе се отрезните до тогаш![]()
Тоа на пијаниците кажи им, ја скаран сум со алкохолот.
Значи ко Англичаните сме, нема пауза за нас.![]()
Дека се праи паметен мабава за инат па ќе го јаде у 90+Тоа на пијаниците кажи им, ја скаран сум со алкохолот.
Значи ко Англичаните сме, нема пауза за нас.![]()
Многу јасно, стандардна комбинација Икарди-Инзаги.Дека се праи паметен мабава за инат па ќе го јаде у 90+
Да бе дека нема да сум јас таму ? Кај беше досега да предложиш?Иначе момци ако има некој за после фудбалче да седенеме по 1 пиво да испиеме...онака постновогодишно![]()
не видов дека не доаѓаш...ама нема везе наредна кога ќе дојдеш ќе пиеме пакДа бе дека нема да сум јас таму ? Кај беше досега да предложиш?