Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Има Рики број од него, нека му пише некој или нека му се јави.
И ти имаш број бе, ти дадов :D

Иначе издржете уште овојпат без мене како знаете и умеете, последен академски предизвик ми е у понеделник, такада од тогаш натака цело време ќе бидам у можност да ви се приклучам :)

И ти имаш број бе, ти дадов :D

Иначе издржете уште овојпат без мене како знаете и умеете, последен академски предизвик ми е у понеделник, такада од тогаш натака цело време ќе бидам у можност да ви се приклучам :)
Абе па мислев дека и ти идеш затоа..

Инаку ќе ви дојде, сега ми пиша, додадете го таму у листата, а за нареден пат на кој му треба број од него и јас и Рики имаме, па прашајте. :)

Значи 14 сме?
Нека подели тимови некој што ги знае сите играчи :)

Стајте ги сите тагнати да не лутам по постовите наназад (од таблет сум) одма ќе ве поделам [emoji14]

Sent from my Nexus 7

1. @@Корисничко име:
2. @@Castiel
3. @@Stefan-kobe
4. @@wiksa
5. @@marinetti
6. @@AleKostov
7. @@Saeta Rubia
8. @@KembaW
9. @@Vuxan
10. @@Chejo (golman)
11. @@Dr.House
12. @@Del Piero best 10
13. @@Fastforza
14. @@Kawaguchi

Екипа 1: @wiksa, @Castiel, @Chejo (golman), @Dr.House, @Fastforza, @Корисничко име: и @Stefan-kobe
Екипа 2: @KaWaGuChI (golman), @Del Piero best 10, @Saeta Rubia, @KembaW, @AleKostov, @Vuxan и @marinetti

Напомена: Маринети, АлеКостов и Вуксан не знам кои се и како играат, така да ако имам некоја грешка во поделбата слободно кажете ќе преправиме.
ќе не отворат како паштета одвој ги бар саета и делпиеро вака се страшно мн јаки плус и маринети е доста јак.
овака е доста порамномерно ама пак не е најдобро, ако не најдат другиве некоја замерка тогаш нека остане вака ако не направете некоја измена

@KaWaGuChI
@Корисничко име:
@Vuxan
@Del Piero best 10
@Dr.House
@marinetti
@Castiel

@Stefan-kobe
@wiksa
@Saeta Rubia
@KembaW
@Chejo
@Fastforza
@AleKostov

ќе не отворат како паштета одвој ги бар саета и делпиеро вака се страшно мн јаки плус и маринети е доста јак.
овака е доста порамномерно ама пак не е најдобро, ако не најдат другиве некоја замерка тогаш нека остане вака ако не направете некоја измена

@KaWaGuChI
@Корисничко име:
@Vuxan
@Del Piero best 10
@Dr.House
@marinetti
@Castiel

@Stefan-kobe
@wiksa
@Saeta Rubia
@KembaW
@Chejo
@Fastforza
@AleKostov
Може и вака, ете нека бидат ова конечни состави.

Имаше прашање од член да се направи некој балан зашто едните сме мн дефанзифци, а другиве повеќе напаѓачи па беше предложено зимски трансфер на @KembaW за @Castiel
Ако се сложуваат другите

Sent from my Nexus 7

@wiksa Пак си напрај дрим тим :oleee:
Цел напад е кај тебе не се буни наше е да се браниме :)
Ти понудив бек за напаѓач нели е добра зделка?
Ти пуштив победа прошла недела сеа време е пак пораз мислам дека

Sent from my Nexus 7

Цел напад е кај тебе не се буни наше е да се браниме :)
Ти понудив бек за напаѓач нели е добра зделка?
Ти пуштив победа прошла недела сеа време е пак пораз мислам дека

Sent from my Nexus 7

Дај ми го Кемба и ќутам . . .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom