- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти имаш број бе, ти дадовИма Рики број од него, нека му пише некој или нека му се јави.
Абе па мислев дека и ти идеш затоа..И ти имаш број бе, ти дадов
Иначе издржете уште овојпат без мене како знаете и умеете, последен академски предизвик ми е у понеделник, такада од тогаш натака цело време ќе бидам у можност да ви се приклучам![]()
ќе не отворат како паштета одвој ги бар саета и делпиеро вака се страшно мн јаки плус и маринети е доста јак.Екипа 1: @wiksa, @Castiel, @Chejo (golman), @Dr.House, @Fastforza, @Корисничко име: и @Stefan-kobe
Екипа 2: @KaWaGuChI (golman), @Del Piero best 10, @Saeta Rubia, @KembaW, @AleKostov, @Vuxan и @marinetti
Напомена: Маринети, АлеКостов и Вуксан не знам кои се и како играат, така да ако имам некоја грешка во поделбата слободно кажете ќе преправиме.
Може и вака, ете нека бидат ова конечни состави.ќе не отворат како паштета одвој ги бар саета и делпиеро вака се страшно мн јаки плус и маринети е доста јак.
овака е доста порамномерно ама пак не е најдобро, ако не најдат другиве некоја замерка тогаш нека остане вака ако не направете некоја измена
@KaWaGuChI
@Корисничко име:
@Vuxan
@Del Piero best 10
@Dr.House
@marinetti
@Castiel
@Stefan-kobe
@wiksa
@Saeta Rubia
@KembaW
@Chejo
@Fastforza
@AleKostov
Цел напад е кај тебе не се буни наше е да се браниме@wiksa Пак си напрај дрим тим![]()
Цел напад е кај тебе не се буни наше е да се браниме
Ти понудив бек за напаѓач нели е добра зделка?
Ти пуштив победа прошла недела сеа време е пак пораз мислам дека
Sent from my Nexus 7