D
Deleted member 70912
Гостин
Три пати прашав имам и сведоци, ама не добив одговор.
Еј не јади бурек

Али ти реков веќе, следниот пат после утакмица ќе пиеме пиво

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Три пати прашав имам и сведоци, ама не добив одговор.
друг пат не се курчи пред утакмица...Ме нервираш и глеаш на сите страни почнав голови да давамДобро е чим Оби и Хаус се од нивна, не би требало да имаме многу проблеми![]()
Па и Кастиел со неговиот прием
@Del Piero best 10 challenge accepted![]()
Па не знам, ваљда за празнициве нема да се игра.@Stefan-kobe шо бе зимска пауза да не ќе се прави?)
Еј не јади бурекТи мене ме праша дали ќе пиеме пиво јас ти реков ајде бе и одма после тоа Хаус те брзаше да си идеш со него за он да идел да гледа Арсенал.. не лажи
Баш ја му искоментирав дека голема работа ако пропушти 15 минути од утакмицата заради тоа што те брзаше да си идеш со него
Али ти реков веќе, следниот пат после утакмица ќе пиеме пиво![]()
Малце почит како прво, а како второ шала беше . . .![]()
Пофали ме бе дека ти наместив супер лопта за евро автоголотдруг пат не се курчи пред утакмица...Ме нервираш и глеаш на сите страни почнав голови да давам![]()
Имате подобри голмани од мене! А и не ја следам редовно темава, инаку би бил падобранец некој денЧестито победа, подобри бевте на крај и заслужено си победивте.
Честито на сите што игравте денес!!!
Влатче, се тркалам по терен ко стално.
Ти мислиш да доаѓаш више некад?
Службено ќе ни ја дадат такаИмате подобри голмани од мене! А и не ја следам редовно темава, инаку би бил падобранец некој денако се собере стара екипа @Шурикен @Il Biscione @Del Piero best 10 "@Acid @Топче @Чоста^ да им покажеме на „маливе“
![]()
Еве си одприликаПфф,Ван Бомел стартови ќе праам тогаш![]()
aiiiii се издишав од смеење
Имате подобри голмани од мене! А и не ја следам редовно темава, инаку би бил падобранец некој денако се собере стара екипа @Шурикен @Il Biscione @Del Piero best 10 "@Acid @Топче @Чоста^ да им покажеме на „маливе“
![]()