Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Три пати прашав имам и сведоци, ама не добив одговор.

Еј не јади бурек :D Ти мене ме праша дали ќе пиеме пиво јас ти реков ајде бе и одма после тоа Хаус те брзаше да си идеш со него за он да идел да гледа Арсенал.. не лажи :D Баш ја му искоментирав дека голема работа ако пропушти 15 минути од утакмицата заради тоа што те брзаше да си идеш со него :D

Али ти реков веќе, следниот пат после утакмица ќе пиеме пиво :ајнапиво:

Добро е чим Оби и Хаус се од нивна, не би требало да имаме многу проблеми :P :gjavol: Па и Кастиел со неговиот прием:sramezliv::Кезец:

@Del Piero best 10 challenge accepted:duel:
друг пат не се курчи пред утакмица...Ме нервираш и глеаш на сите страни почнав голови да давам :D

Еј не јади бурек :D Ти мене ме праша дали ќе пиеме пиво јас ти реков ајде бе и одма после тоа Хаус те брзаше да си идеш со него за он да идел да гледа Арсенал.. не лажи :D Баш ја му искоментирав дека голема работа ако пропушти 15 минути од утакмицата заради тоа што те брзаше да си идеш со него :D

Али ти реков веќе, следниот пат после утакмица ќе пиеме пиво :ајнапиво:

Малце почит како прво, а како второ шала беше . . . :toe:

Како денес бе?Не е толку атрактивно без мене и Рики знам,ама ако кажете шо како?

Малце почит како прво, а како второ шала беше . . . :toe:

Де бе зашто го сфати тоа озбилно :D Тоа прво ми дојде на памет да го пишам, не мислев дека ќе се навредиш...

Мене Кастиел ми пиша да не се курчам па шо има везе :D

@KembaW Денес беше топ фудбалот :D Една од подобрите и поинтересните партии што ги игравме :)

друг пат не се курчи пред утакмица...Ме нервираш и глеаш на сите страни почнав голови да давам :D
Пофали ме бе дека ти наместив супер лопта за евро автоголот :)

Sent from my Nexus 7

Честито победа, подобри бевте на крај и заслужено си победивте.

Честито на сите што игравте денес!!!

Влатче, се тркалам по терен ко стално.:brlav:
Ти мислиш да доаѓаш више некад?
Имате подобри голмани од мене! А и не ја следам редовно темава, инаку би бил падобранец некој ден :) ако се собере стара екипа @Шурикен @Il Biscione @Del Piero best 10 "@Acid @Топче @Чоста^ да им покажеме на „маливе“ :)

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: n/a
Имате подобри голмани од мене! А и не ја следам редовно темава, инаку би бил падобранец некој ден :) ако се собере стара екипа @Шурикен @Il Biscione @Del Piero best 10 "@Acid @Топче @Чоста^ да им покажеме на „маливе“ :)

Да ти кажам последно време немаме никакви голмани, само Мамба доагја и он е супер голман.
Иначе и ја се сеќавам на тие не толку дамнешни али добри времиња.
Може ради тоа што сум ретро типче и носталгичар ми фалат тие утакмици а посбно анализи после секоја од твоја страна. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom