Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе бегам од СКопјето викендот..Играјте непланирано излезе да се враќам дома!

1. @Castiel
2. @wiksa
3. @Del Piero best 10
4. @Fiend
5. @Корисничко име:
6. @Fastforza
7. @Dr.House
8. @RickyLFC9
9. @ob1
10. @BoosterFa
11. @Fantastico
12. @Saeta Rubia
13. @Zaba mali
14. @Mich0MKD

голмани:
@TheWhiteMamba

Дај прашајте го и Кавагучи дали ќе може да дојде да брани, и ако може да најдеме уште еден играч и ќе имаме точно 3 тима па нема никој да биде на тросет. За форматот на играње ќе се договориме јас предлагам 2 дадени гола, ако за 10 мин. никој не даде 2 гола тогаш испаѓа оној што игра 2ра последователна утакмица. И секако на секоја 2ра утакмица да се искача без разлика дали си тепал цело време или не за да се пробаат и другиве екипи меѓу себе.

Некој од играчиве да не дружат @karamela123 @Biomage @NomoregameS @momak @Kaiser @KembaW @Шурикен на овие ми текна што доаѓаа така почесто
да не читам ме мрзи, коа и каде?

ќе играм и јас ајде..@Корисничко име: да го исплескам малце

Последно уредено:
1. @@Castiel
2. @@wiksa
3. @@Del Piero best 10
4. @@Fiend
5. @@Корисничко име:
6. @@Fastforza
7. @@Dr.House
8. @@RickyLFC9
9. @@ob1
10. @@BoosterFa
11. @@Fantastico
12. @@Saeta Rubia
13. @@Zaba mali
14. @Biomage

Голмани
@TheWhiteMamba

Се игра на теренче во едно школо (појма неам како се вика @TheWhiteMamba нека ти каже тоа) блиску е до железничка. Се игра во недела 16 часот. Цената е 1200 денари термин, бар такви информации ми имаат мене кажано. Сеуште фали 1 играч и 1 голман за да бидеме 3 екипи. Се надевам дека никој од преостанативе нема да откаже во последен момент.

Јас за жал нема да дојдам, имам мала повреда која најверојатно на 2-3 недели ќе ме оддалечи од терените... :( :P

Ќе му се јавам утре на дечкото да резервирам за у недела, мада би требало да си е останат терминот, али за секој случај.

Школото се вика Блаже Конески, имаат ставено слика кајшто е убаво објаснето каде се наоѓа. @Biomage

1. @Castiel
2. @wiksa
3. @Del Piero best 10
4. @Fiend
5. @Корисничко име:
6. @Fastforza
7. @Dr.House
8. @RickyLFC9
9. @ob1
10. @BoosterFa
11. @Fantastico
12. @Saeta Rubia
13. @Zaba mali
14. @Mich0MKD

голмани:
@TheWhiteMamba

Дај прашајте го и Кавагучи дали ќе може да дојде да брани, и ако може да најдеме уште еден играч и ќе имаме точно 3 тима па нема никој да биде на тросет. За форматот на играње ќе се договориме јас предлагам 2 дадени гола, ако за 10 мин. никој не даде 2 гола тогаш испаѓа оној што игра 2ра последователна утакмица. И секако на секоја 2ра утакмица да се искача без разлика дали си тепал цело време или не за да се пробаат и другиве екипи меѓу себе.

Некој од играчиве да не дружат @karamela123 @Biomage @NomoregameS @momak @Kaiser @KembaW @Шурикен на овие ми текна што доаѓаа така почесто
Следам постојано, ако се убацам нешто ќе биде у задњи моменти ако видам дека треба место да се попуни, али тешко. Као и да е само да ви предложам дека се гаси желбата кај екипата која мора да испадне после втората утакмица. Ако играте по тој систем нели. Али, као ви одговара-така. Се гледаме. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom