Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе у право, бегај таму :D

Една статива мислам дека имавте, и тоа беше, другото се ви отидоа преку/до гол. Другото јас нешто ви фатив, а што да ви праам кога на два пати бев на земја, ни на тебе ни на Маринети мислам дека беше, не ви текна да ме лобнете, немаше шанси да ја фатам. Ти проба да ме лобнеш дури откога станав јас, ама нема, не поминуваат такви фрљотки кај мене :cool:

Не е тоа среќа, тоа е вештина на голманот и неснаодливност на напаѓачот :icon_lol:

30 % од шутевите завршија 15-20 цм од гол..:confused: Само ја удрив 2 стативи :D
A кај ќе те лобнев јас бев на крајот на шеснаесетникот скоро до гол аут линијата едвај ја стигнав баш ми текнува, треба ептен да ме бива од таму да те лобнам со некое опасно ефе :D Како и да е имавте среќа и тоа е тоа :свиркам: :D

7. Fastforza

Сеа му ѕвонев на дечково, вика ќе ми се јави за некој саат за да ми каже за терминов од 4. Ако не е слободен тој, нема ништо слободно у недела, евентуално у 11 и 20 навечер :rolleyes:
Му пишав јас на Кавагучи, ќе ми врати ваљда кај и да е.[DOUBLEPOST=1415704992][/DOUBLEPOST]Вака, оваа недела не било слободно, имало некој роденден некое детенце и сакало да го користи теренот :X3:, значи било резервирано уште пред 3 недели.
Али дечкото ми рече дека ќе не запише за другата недела, тоа му доаѓа 23 ноември, и рече дека може да не запиша за стален термин ако сакаме.

Сега ќе се јавам у Мондано, тука е малку поскапо да знаете 1600 или 1800, не сум сигурен, да не биде после Мамба не кажал :D

Последно уредено:
Не знам дали сте слушнале, али Рики е евреин/егеец малце и нејќе многу да плаќа :D

Малце дупат овие од Мондано, не се јавуваат, јас ќе бидам зафатен малку денеска, еве ви бројче 078 308892, нека се јави некој.[DOUBLEPOST=1415706073][/DOUBLEPOST]
Не знам дали сте слушнале, али Рики е евреин/егеец малце и нејќе многу да плаќа :D
Друга ефтина опција е Сансет кај Бисер, 1200 ми се чини, али лом е теренот кога има балон, кондензира од што е ладно, и ти капе на глава додека играш :D
А ако го погодиме кога врне, тек тогаш е интересно, исто ко да нема балон, си плива у вода теренот :icon_lol:

Сеа му ѕвонев на дечково, вика ќе ми се јави за некој саат за да ми каже за терминов од 4. Ако не е слободен тој, нема ништо слободно у недела, евентуално у 11 и 20 навечер :rolleyes:
Му пишав јас на Кавагучи, ќе ми врати ваљда кај и да е.[DOUBLEPOST=1415704992][/DOUBLEPOST]Вака, оваа недела не било слободно, имало некој роденден некое детенце и сакало да го користи теренот :X3:, значи било резервирано уште пред 3 недели.
Али дечкото ми рече дека ќе не запише за другата недела, тоа му доаѓа 23 ноември, и рече дека може да не запиша за стален термин ако сакаме.

Сега ќе се јавам у Мондано, тука е малку поскапо да знаете 1600 или 1800, не сум сигурен, да не биде после Мамба не кажал :D
Нека не запише за стален од 4..а неделава ќе најдеме друго место ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom