Dr.House
Аудиофил
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 2.549
- Поени од реакции
- 3.847
Каква зелка е КГ човече.Добри бевте![]()
![]()
![]()
Иначе јас издоминирав.
![]()
@RickyLFC9 како Стерлинг јас како ИБРАКАДБРА

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква зелка е КГ човече.Добри бевте![]()
![]()
![]()
Иначе јас издоминирав.
![]()
Иам спиено едвај 2 саати ноќеска, цела недела другарка од Белгија беше на гости нит дома се прибрав нит перница за спиење видов. Да ви требаше некој за излежавање по терен да дојдам ама за ништо друго не ме биваше. Го испратив девојчево сеа може да се одморам и да дојдам на следната.Ти што не дојде море? Да видиш со @Dr.House какво tall man - short man партнерство правевме во нападот и како ја разгорувавме играта, шинувајќи ги нивните дефанзивци кои паднаа во очај.
gg wp.
Кој беше ти бе?Јас како rookie ваљда солидно се покажав![]()
НајзаебаниотКој беше ти бе?![]()
Рики?!Најзаебаниот![]()
Тој тој , со дресот Ливерпул.Рики?!
Ништо, ништо. Сменив клубски бои и морав да се прекомандувам во друг играч, иначе немаше да биде ферНе бе нели ти Жиру бешеА Рики беше... Ламберт
![]()
Ништо, ништо. Сменив клубски бои и морав да се прекомандувам во друг играч, иначе немаше да биде фер![]()
Не го лажи човекот, нерешено беше на пенали ја решававме на крај.Првата 5-0 или 6-0 изгубија 5в5 и 1 се менуваше од кај нас пошо бевме 11 души... па после они беа 6 души и изгубија 7-2 или 8-2Поефикасна беше мојата екипа со играч помалце
![]()
Не го лажи човекот, нерешено беше на пенали ја решававме на крај.![]()
Како бе два гола. Само ја и Хаус заедно дадовмe 4, по 2 од човек. Даде и уште некој гол мислам... или неПрвата 5-0 или 6-0 изгубија 5в5 и 1 се менуваше од кај нас пошо бевме 11 души... па после они беа 6 души и изгубија 7-2 или 8-2Поефикасна беше мојата екипа со играч помалце
Пластичен.![]()