Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи Четврток незапамтив колку саат. Засега сум слободен немам ништо во план така што може да ме броите, ќе замолам некој да ме допише на списокот некаде на последна страна беше@wiksa пријави си се ајде. Ако ти дојде другарка собери ја неа и кажи и да викне нејзини другарки![]()
Сеа за казна нека ни напраи сендвичи за на полувреме.nareden pat koga ke se igra? posto ja nemozev da dojdam na rucek bev kaj zenskata .. znaete kako e, me vikna, pravese rucek za mene a ja da nedojdev ke me zapalese..![]()
1. Мојот solo effort, блиц-криг од 2 секунди кај што топката дојде во моите нозе и ја затресов непостоечката мрежа.
2. Мојот гол со лева помеѓу нозете на голманот, за да ве потсетам на голот, @Dr.House рече ко 5 дека се брои на шуто-дупе.
3. Curling shot-от на @Dr.House за кој дури и ја напраив "аууууууу".
4. Уште еден гол на @Dr.House, исто така моќен шут, он нека си го опише поубаво
- До.Ми.На.Ци.Ја.
Не мора да е од белгија...Рики не е до толку пребирлив...Значи Четврток незапамтив колку саат. Засега сум слободен немам ништо во план така што може да ме броите, ќе замолам некој да ме допише на списокот некаде на последна страна беше
Жалам Рики девојчето беше дојдено од Белгија и седеше 7 дена мн ми е жал што не донесе и некоја нејзина другарка па да ти донесеме(повеќе среќа нареден пат)
Играме дефинитивно. Утре, 17:00 саат.Играме? 12 души сме пријавени.
Основното училиште Браќа Рибар или Димитар Миладинов во Центар.Kade?