Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
@wiksa пријави си се ајде. Ако ти дојде другарка собери ја неа и кажи и да викне нејзини другарки :)

@wiksa пријави си се ајде. Ако ти дојде другарка собери ја неа и кажи и да викне нејзини другарки :)
Значи Четврток незапамтив колку саат. Засега сум слободен немам ништо во план така што може да ме броите, ќе замолам некој да ме допише на списокот некаде на последна страна беше :)

Жалам Рики девојчето беше дојдено од Белгија и седеше 7 дена мн ми е жал што не донесе и некоја нејзина другарка па да ти донесеме :) (повеќе среќа нареден пат)

1. @@ob1
2. @@KembaW
3. @@Dr.House
4. @@Fastforza
5. @@RickyLFC9
6. @@сладоледџија
7. @@Castiel
8. @@TheWhiteMamba
9. @@marinetti
0. @wiksa

1. @@ob1
2. @@KembaW
3. @@Dr.House
4. @@Fastforza
5. @@RickyLFC9
6. @@сладоледџија
7. @@Castiel
8. @@TheWhiteMamba
9. @@marinetti
10. @@wiksa
11. @@Del Piero best 10
12.@momak

1. Мојот solo effort, блиц-криг од 2 секунди кај што топката дојде во моите нозе и ја затресов непостоечката мрежа.
2. Мојот гол со лева помеѓу нозете на голманот, за да ве потсетам на голот, @Dr.House рече ко 5 дека се брои на шуто-дупе.
3. Curling shot-от на @Dr.House за кој дури и ја напраив "аууууууу".
4. Уште еден гол на @Dr.House, исто така моќен шут, он нека си го опише поубаво :D

- До.Ми.На.Ци.Ја.

HAHA :)

Многу си ми смешен рикииииииииииииииииииииииииииииии

Moже и некоја замена да се пријави не ќе е лошо...[DOUBLEPOST=1411562469][/DOUBLEPOST]
Значи Четврток незапамтив колку саат. Засега сум слободен немам ништо во план така што може да ме броите, ќе замолам некој да ме допише на списокот некаде на последна страна беше :)

Жалам Рики девојчето беше дојдено од Белгија и седеше 7 дена мн ми е жал што не донесе и некоја нејзина другарка па да ти донесеме :) (повеќе среќа нареден пат)
Не мора да е од белгија...Рики не е до толку пребирлив... :D

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom