C
Castiel
Гостин
баскетот дефинитивно!!!![]()
Бирајте што сакате ај
Чим нема никој топка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
баскетот дефинитивно!!!![]()
Бирајте што сакате ај
Чим нема никој топка
Извини вака знам дека нудиш топки ама да прашам случајно шеширот да не е на продажба![]()
Бирајте што сакате ај
Чим нема никој топка
Па побара да биде со чату... У екипа зашто се знаеле. Затоа го сменив со об али ако сакаш можеш слободно место об да се префрлиш ти јер ваму има колонија на јунајтедЗначи Хари потер е од наша сеа?
баскетот ми седи 10 години така на полица ми го купија за роденден уште основно кога бев..баскетот дефинитивно!!!
Не бе добро...ептен ако не сме рамправни после 10тина минути ќе се исмешаме некакоИзвини вака знам дека нудиш топки ама да прашам случајно шеширот да не е на продажба
Па побара да биде со чату... У екипа зашто се знаеле. Затоа го сменив со об али ако сакаш можеш слободно место об да се префрлиш ти јер ваму има колонија на јунајтед![]()
еее луузерпул еј само плачатЧим @Stefan-kobe e ставен за да ме запре мене, предлагам ја и он да ги смениме местата пошто стварно сме слаби вака.
Абе не може така пошто од дома си носиме маици и све тоа, ај ако не секој по две маици да земе, црна и белаеее луузерпул еј само плачатабе рики ке се видиме на лице место и ке се поделиме за 2 минути толку ако си запнал де..
И мене ме знаеш 100%.![]()
Ај верувам у тебеРики брат имате 3ца техничари у тим не ме заебавај (боки, боро или како и да беше другар извини заборавив) ти е одличен, гледаш другар му ти вика дека е добар, теткс фан јас го знам дека е добар ти и да не дојдеш ќе ти наместат гол да дадеш.
За разлика од вас ние иаме човек што ти вика дека крстословки ќе решава со тебе, 64738828264646 бекови, голман што незнае на кој гол треба да седи и Саета да покрива на сите позиции
Ако некој тим биде ептен појак тогаш ќе се поделиме од ново и готово