Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А извини Озиле,тебе нежни ти се нозете :)

Не играм сеа ја бе, ама се договоривме така уште на почеток... Зашто ти се копачки? Пак играш на вештачка треба разликата е само што е поголем теренот и головите.

Не играм сеа ја бе, ама се договоривме така уште на почеток... Зашто ти се копачки? Пак играш на вештачка треба разликата е само што е поголем теренот и головите.

Се смеам бе,онака да се позезам(ако ти теквит ко тогаш во браќа рибар тие после нас шо играја,сите со копачки,ко за на нива хаха :) )

Инаку гледам дека сме само 14 души имали уште некој кој мисли да се пријави? и ако нема друг голман освен Thewhitemamba јас можам да се пријавам како голман ако нема некој друг. :)

Ако се собереме кој ќе резервира теренот?

Нели минатата недела се договоривме дека пак ќе играме и му рековме на човекот дека освен ако не му јавиме да откажеме да биде резервиран теренот, јас така разбрав само не памтам кој го правеше муабетот.

За секој случај нека пише некој бројче па може да провериме дека стои договорот.

Нели минатата недела се договоривме дека пак ќе играме и му рековме на човекот дека освен ако не му јавиме да откажеме да биде резервиран теренот, јас така разбрав само не памтам кој го правеше муабетот.

За секој случај нека пише некој бројче па може да провериме дека стои договорот.

Така беше, му рековме дека ако не се јавиме да откажеме си останува терминот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom