- Член од
- 17 декември 2014
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не се изјаснат може да дојдам да бранам/играм
Нема, дечкото ми се јави да ме праша за сигурно дали доаѓамеОдамна не сум дошол, нема некои промени, од 16:00 у Блаже, така? Се надевам дека нема да не' извисат за терминот.
Ќе дојде сепак Викса, сеа се чув.Ако не се изјаснат може да дојдам да бранам/играм![]()
Незнам мене па напротив ми е најдобро зашто најубаво струи воздухот, единствен проблем е што е ладносамо мене ми беше тешко дишењето во балонон или осети и некој друг?
Прво момакот треба да ти објасни дека има пријавување на принципот прв пријавен прв услужен. Пријавувањето секогаш почнува во среда во 17 часот и 00 минути поминување после него. За почеток доста инфо ти е, за казнени не се секирај и тоа имамеОд нареден викенд (само во викенд играте, така?) и мене сметајте ме. Само кажете ми каде играте и како да стигнам таму. Уствари не, Коби ќе ми каже како да дојдам, шо го ебам.![]()
Незнам мене па напротив ми е најдобро зашто најубаво струи воздухот, единствен проблем е што е ладно
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Незнам може само такво чувство имам добиено, пример у нормален балон ми е мн полош и понепријатен воздухот одколку ваму.кај осети струење, жими една врата шо има подотворена само![]()
Мене ми се игра ама болен сум, не можам, така да нека се изјасни некој друг ако може.Da ne mu se igra na nekoj denes fud od 6:50 vo blaze balonot?
@Stefan-kobe
@Saeta Rubia
@karamela123
@Fastforza
@wiksa
ili nekoj od ostanatite?