Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Одамна не сум дошол, нема некои промени, од 16:00 у Блаже, така? Се надевам дека нема да не' извисат за терминот.

Одамна не сум дошол, нема некои промени, од 16:00 у Блаже, така? Се надевам дека нема да не' извисат за терминот.
Нема, дечкото ми се јави да ме праша за сигурно дали доаѓаме :)

само мене ми беше тешко дишењето во балонон или осети и некој друг?
Незнам мене па напротив ми е најдобро зашто најубаво струи воздухот, единствен проблем е што е ладно :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Од нареден викенд (само во викенд играте, така?) и мене сметајте ме. Само кажете ми каде играте и како да стигнам таму. Уствари не, Коби ќе ми каже како да дојдам, шо го ебам. :kuracc:

Од нареден викенд (само во викенд играте, така?) и мене сметајте ме. Само кажете ми каде играте и како да стигнам таму. Уствари не, Коби ќе ми каже како да дојдам, шо го ебам. :kuracc:
Прво момакот треба да ти објасни дека има пријавување на принципот прв пријавен прв услужен. Пријавувањето секогаш почнува во среда во 17 часот и 00 минути поминување после него. За почеток доста инфо ти е, за казнени не се секирај и тоа имаме :)

Незнам мене па напротив ми е најдобро зашто најубаво струи воздухот, единствен проблем е што е ладно :)

кај осети струење, жими една врата шо има подотворена само :D

кај осети струење, жими една врата шо има подотворена само :D
Незнам може само такво чувство имам добиено, пример у нормален балон ми е мн полош и понепријатен воздухот одколку ваму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom