Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Никој не ти пререче за тоа што си се пријавил 3 мин порано, замерката беше за текстот после тоа, јасно ни е на сите дека ако малку закасниш отиде возот и секој си ја плаќаме цената и јас 2 недели не играв зашто малку каснев ама после тоа си се опаметив и редовно си чекам 1700 у среда за уредно да си се пријавам. Се случува да се заборави па дури во 1700 да пише може неговиот пост да искочи 13 сеа што е тука е. Ама работата е да не премине у навика секоја недела некој порано да си се пишува и да вика ми е гајле за другите.
Реално имаме место за само 12 играчи во даден термин а има 15-16 дечки што сакаат да играат и е тешко на сите да угодиш, а запази ако почнат да викаат да играме и друг термин на отворено пола од овие нема да се пријавуваат и ќе имаме па проблем да се собереме.
Кој рано рани две среќи граби :lolzz:
Се шалам, во право си Викса те подржувам, башка непочит на правила + вреѓање на членовите = бан од тема

Последно уредено:
Top :D

A ko shto gleam belive se ekipishte, predosekjam deka kje bide top utakmica :)

Оф леле овој почна со мене да игра мисли ѕвезда стана. Нема утре стероиди Бајо мој само нечурал.

Пс @Del Pietro best 10 рече дека нема да игра затоа во последната објава не е внесен @AleKostov е место него

Па ти си резил бе дечко, што си го пријавил ако не игра? Тогаш Алек од наша, а Форца гејот каталонски од нивна. :kuracc::D

Со Саета и Андреј играм? Aw god... Весело ќе биде.

Па ти си резил бе дечко, што си го пријавил ако не игра? Тогаш Алек од наша, а Форца гејот каталонски од нивна. :kuracc::D
Не глуми шериф ти на форумов.
Последна опомена пред фудбал.
:boksix::motorce:

Денес белите тепаа со резултат 6-3. Само последниот гол не е снимен затоа што ми снема меморија во телефонот :nesumjas:
Еве ги головите

Целото видео ќе го добиете утре :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom