Кајганџии во WC (галерија - updated 10.08.2006)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Која слика?

• Вкупно гласачи
    93
урбан мувер ....10 поени...најлеп је:)
а бушав ...12...за посветеноста :):):)

Bushavoto e najzakon nema sto ali ovoj Mac e definitivno na 2 najseksi! :aplauz: :vozbud:

Сакам да ги поздравам мама,тато,дада и баба и сите што навиваат за мене,фала за укажаната доверба!!!

Ај гледам сите гласаат па ај и јас......АЈ Бушав еве ти уште едно 12че :):)

ц ц ц ц пола фрум у WC сликан......Сеа и јас че се сликам

mr_wicket напиша:
Прегледај го приврзокот 584

Сеа јас имам бољи слика и од Буш. :pipi: :vozbud:

:pos2::pos2::pos2:
Ти како да плачеш на сликава што седиш и се мачиш. А Бушав се мачи, ама машки издржува!

Ви поставив анкета, па гласајте. Само кажете ми по ред кои се другите на сликите, за да ја изменам анкетата, да не стои Слика 3 и Слика 6.

НА 3 и 6 мислам дека е pink Girl таа :toe:

Јас гласам за Маринчето. :) :wub:

Slika-0025.jpg

DuFFy напиша:
НА 3 и 6 мислам дека е pink Girl таа :toe:
Aj нека потврди некој што е сигурен, па ќе сменам. Да не менуваме па после да испадне дека не е таа.

И Марина е додадена на листата. Тамам тазе е анкетава и ќе можете да си гласате, па да не ви е криво после дека сте го дале гласот, а сте сакале за друг.

За Бушави од 2 причини. Ем смешна е ем насловот е (гледам сите ставиле слики од ВЦ па ај и јас), па сите се местеле манекенски за поубави да се.

FrAnKEnsTEiN напиша:
Еве од мене уште една тазе фотка од WC:pos2::pos2:
normal_51.jpg
normal_511.JPG
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Не, јас знаев дека форумов ќе ве поремети... Ама не до овој степен! :vozbud:
Нормално, мојот глас иде кај Френки!

FrAnKEnsTEiN напиша:
Еве од мене уште една тазе фотка од WC:pos2::pos2:
normal_51.jpg
Ти фали пирс на пупак:pos2: дефинитивно ќе ти стои....ама мене ме интересира зошто парентал адвајзосри знакчето е толку мало а покрива све?:vozbud: :vozbud: :vozbud:

TpH_Bo_OkO напиша:
Ти фали пирс на пупак:pos2: дефинитивно ќе ти стои....ама мене ме интересира зошто парентал адвајзосри знакчето е толку мало а покрива све?:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Toa deka malo k*re imam:pos2::pos2::pos2::baeh::baeh::baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom