Кајганџии - моторџии, ајде да се преброиме, правиме тура!

Среќен пат и убаво да си поминиш.

kaktus brat sreken pat ubavo da si pomines aj so ohriganka da se vratis :D:D: pozz

ajde stvarno da prajme tura ali sega ozbilno ajde neka se javi uste nekoj jas sum sloboden do 1rvi avgust....

Ја ме на стража

dsc00112ar1.jpg
dsc00114vn2.jpg
dsc00111jc1.jpg

2 :30 така нешто .... надоле од стража возев негде над 130 km/h
автопат ја држев 100 km/h
Во моментов максимална на право и е 120 km/h ali ги врти релативно брзо...
на еден семафор..на симпо дугачкиот...

Giannelli Extra imas? kako se pokazuva... i koj auspuh preporacuvas za Kymco Super 9...? pozdrav..

Ne e dobro. Mozit ke me sfatis vo koja smisla ti kazvam.:toe:

Не е добро друже, не носиш опрема а многу лесно се паѓа. Иначе за стабилноста браво, стварно не е толку лесно да се вози скутер на едно на така долгичка релација. Само гледај стај кацига за не дај боже.

Иначе он топик:)
Има ли некој за вечерва позади Аце Палас? Во 21:00 се собираме скоро секој вторник и четврток. Има заебанции мотори жени:). Не е битна кубикажата, еден дечко доаѓа и на точак:)
Ако некој сака да ме познае ќе биде многу лесно, маица Кајгана не се утнува:) и скутер со еден ретровизор :(

BLAzzER алал вера за видеово не е ни најмалку лесно волку време да го возиш вака браво за тебе али со памет немаше ни кацига ни ништо.

Fala mnogu.A za opremata...pretezno ne nosam kaciga.Najpotrebna oprema pri vozenje na edno trkalo e zadnata kocnica da koci dobro.Ne deka ne treba da se nosi kaciga ama ne mi e udobno da vozam niz grad so kaciga i nema preglednost mnogu....pozdrav kolegi pa nekogas dojdete kaj nas vo gradot na motorite(veles).ima poveke motori odkolku koli.ke vidite deka ke se iznenadite od atmosverata...

Fala mnogu.A za opremata...pretezno ne nosam kaciga.Najpotrebna oprema pri vozenje na edno trkalo e zadnata kocnica da koci dobro.Ne deka ne treba da se nosi kaciga ama ne mi e udobno da vozam niz grad so kaciga i nema preglednost mnogu....pozdrav kolegi pa nekogas dojdete kaj nas vo gradot na motorite(veles).ima poveke motori odkolku koli.ke vidite deka ke se iznenadite od atmosverata...

Знаеме тоа пошто и јас сум од Велес :)

odlicen e klipot :pos2: te gledam niz veles go vozis toa maloto skuterce :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom