Кајганџии - моторџии, ајде да се преброиме, правиме тура!

Од толку скутерџии нема бар уште еден-двајца што е слободен во недела?? :)

Ја неам скутер иам Pony Express (50ццм) максимална брзина окулу 55-60
Воздучно ладење има, од тоа се плашам да ме остаи !!!.

Like a fact:
-од дома (ново лисиче) до средно водно без проблеми иде
-до викендица волково исто така 18км у еден правец

тоа ми се подалечни тури :toe:

Муабетот ми е дека се мислам :salut:

*видете го моето мислење :vozbud:http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=14751

Ja ako mozu nekako od kumanovo da dojdu OBAVEZNO DOVAGJAM! a od kude do kude ke se vozi?
I koj sas koj motor ke dojde... :)

Dobro be sve ste so skuteri??????
dajte malce neso poseriozno:)
ja imam PEZO 50 i edno suzuki 1000:) ama ako se prai toa cudo ke dojdam so nego:)

Али оваа ке биде со 50 цц само или над 50, ако е 50 , има шанси да учествувам. Али од Ку. до Ск. мора да доаѓам, тамо во скопје е бомба, имате добри локации кои можат да се посетат со скутер и со пријатели од форум :):):):):) поздрав....

Бидејки времето е подобро од одлично за една тураа од дамна се спремаме....и да не си правиме многу многу бајрам на паамет ваму ке идеме таму ке идеме ...дали има заинтересираност за една форумска собиранка да се видиме пред се...па ке се договориме кај ке одиме предлог може козјак ...одлично место или пак кохино 50/60 км од скопје во еден правец и двете дестинации:smir:

еве нека биде на 13 ти ден недела

Да положам па ке се собираме, а и не е само тоа проблем, туку и на одмор сум од 10-11.... така да , се најубаво ако идете и извозете и за мене.... а после тоа обавезно мора да се видиме! поздрав до сите! :helou:

Ја сум за до матка или така нешо... да се собереме кај мене пред зграда :) кај Соборен Храм, ја би дошол со уште 4-5 другари (минимуН), сите со скутери...нема да се влечкаме зашто сите сме со 125ки нагоре, а и двајца со Беверли 500 и Хексагон 180ка...ако е некој за нека пише :salut:

Ја сум за до матка или така нешо... да се собереме кај мене пред зграда :) кај Соборен Храм, ја би дошол со уште 4-5 другари (минимуН), сите со скутери...нема да се влечкаме зашто сите сме со 125ки нагоре, а и двајца со Беверли 500 и Хексагон 180ка...ако е некој за нека пише :salut:
мене не ме рачунаш, а? : (

мене не ме рачунаш, а? : (

:pos2: ти беше на векејшн :) башка ке те буткам од позади по потреба =)
А очигледно нема заинтересирани, така да ке си идеме ние самички :smir:

Епа да ве поздравам ке ме нема неколку дена, вечер одам со мотор накај охрид...бањата е ...налеано 12 литра бензин се спремно ! :)

Епа да ве поздравам ке ме нема неколку дена, вечер одам со мотор накај охрид...бањата е ...налеано 12 литра бензин се спремно ! :)

Епа ај среќен пат, и убав провод... и некое сликиче од патешествието :)

dsc00110eb8.jpg
Што убава глетка бензин фулл километража 30 К
Ајдееееее у 4 тргам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom