Кајганџии, кој каков бизнис работи? Ајде да соработуваме!

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Davajte be linkovi..da se vidi ponudata, in najmal biznis ili would-be business treba da ima web strana, pa duri i onie besplatnite so baneri..ne e sramota...sramota e da nemas web...:)

Ај ти стаи од војот бизнис се разбира ако имаш де:smir:

Јас се занимавам со машинерија и опрема најмногу од Кина и од реномирани светски фирми, средувам транспорт, исто така носам и суровини како лим и сл по најниски цени.

Инаку почнав еден блог, редам машини и опрема... http://machinesuppliers.blogspot.com

Се занимавам со програмирање,веб дизајн,3д анимации,флеш сајтови,онлајн продавници и сл.

На кој му требаат меѓународни транспортни услуги,увоз - извоз,нека се пријави :wink:

Има ли некој овде кој во домашни услови одгледува печурки во вреќи?
Имам јас простор долу во подрум можам да ги создадам условите...само се плашам дали со ова хасапот коа ке стапи на сила на 1,1,2010 ке може да ги продавам по продавници и на лугето за по дома:helou:

Вака искрено јас работам со web-и се околу него , 3D-анимации , 2D flash , реклами за web , скринсејвери иначе серијозно кој е за услуга бујрум нека кликне на потписов јурагаанте и има контакт тоа поззз

дизајнирање и одржување веб страни-фамилијарен бизнис

Сопствен бизнис. Нешто со компјутери или сл. работа.:wink:

Ако има некој заинтересиран да работи кај мене нека се обрати со ПМ.
Пред 4 месеци регистрирав компанија за веб програмирање, работaм со Microsoft Visual Studio на аsp.net платформа претежно за странски клиенти.Ако некој го познава asp.net програмирањето и англискиот јазик - одлично, слободно нека ми прати порака зашто осеќам дека не ќе можам да стигнам сам да завршам се како што ми се наголемува работата.

изработувам бизнис планови за кредитни апликации во сите банки, изработувам комплетни инвестициони планови за сите оние кои сакаат да воведат новост во работењето или иновација, изработка на бизнис анализи и сл. работи.

Изработувам целосна документација за дизајн на одреден производ од цртка до работилнички цртеж. Останатото е само "мајсторот " да сече и да завари, во зависност од тоа со каков материјал се работи, ако е метал ке се вари ако е пластика се прават калапи и сл.
Трета година сум на Машински и студирам Индустриски дизајн т.е дизајн на производи.

Еве еден проект што во моментов го работам:
Проектот се вика "Осветлување на велосипедска патека" поконкретно кажано, дизајн на канделабра која е сместена покрај велосипедска патека.
функционира на електрична енергија и на соларна енергија, преку соларни панели кои се сместени на врвот и имаат кружна форма а оветлувањето се врши преку LED технологија.
Исто така содржи и место за одмор т.е седење и потпирачи за велосипедите.
Ова ми се првите рендери (слики) кои треба да бидат довршени и "дошминкани".
Видете сами па ако има некој заинтересиран за дизајн на било каков производ може да ме контактира по ПП.
Ко воли нек изволи.

Attachments

• kandelabra assembly1.jpg
    kandelabra assembly1.jpg
    94,1 KB · Прегледи: 27
  • kandelabra assembly4.jpg
    kandelabra assembly4.jpg
    43,9 KB · Прегледи: 20
Јас работам со флеш,3Ds max и веб па ако има некој кој му треба нешо нека повели и пише преку пп позз.

Работам со продажба на земјоделски производи (компир,грав,ориз),она што баба ми ке го произведе,јас му наогам пласман...
Повелете...:salut:

австралиски розе бобинки.... оригиналот....

Ништо,си мислев дека си се префрлил на Америчка Брусница,која моментално е најбарана кај нас,па и во цела европа од сите сорти на “бобинки“.:smir:

17-03-09brusnica2.jpg

http://www.bluezone.com.mk/poveke.aspx?id=2541

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom