Кајгана журка во Охрид, 30 јули - пријавување only!

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е аман сега, колку мможе да чини една алтобуска карта, доажаш вечерта, си бегаш сабајлето, порано??
Него ај, не се лутам, ама нема смисла, после ние кога ќе ги викаме ќе се чудиме зошто не доаѓаат!!

Предлог: Темава администраторите нека ја избришат, џабе е отворена, џабе е постирано...

Соби, соби, ајде соби, дечки соба да не ви требит, ај дајте ваму коферите, овде близу е, колку луѓе све!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Гижо напиша:
исто и јас не доаѓам, така ми испадна, многу ке требаше да се потрошам ако одам, не ми е исплатливо, а како што разбрав веќе неколку души откажаа, така да сфатив дека е најбоље да откажам.Здравје до наредниот собир

Пеер колку финансиски неисплатливо жити се? Имаш превоз, едно спиење и толку. Малце ќе се стиснеш и готово :? :? :? :? :?

StenmarC напиша:
Пеер колку финансиски неисплатливо жити се? Имаш превоз, едно спиење и толку. Малце ќе се стиснеш и готово :? :? :? :? :?

абе имам други поабевзни работи, за собири не е проблем, секој ден можеме да се собираме

Остајте го човеко на раат бе.. 8)

Ја ептен сакам да дојдам, ама за 36 саати патувам.. така да јебига.. знам дека ќе ви недостигам..

ja oficijalno da potvrdam deka doagjam utre sabajle pa se gledame dechki tamu

Јас би сакал евентуално пријатно да ве изненадам во последен момент со моето присуство, има некој мал процент шанси, меѓутоа ќе се знае утре попладне.

Гарфилд не му го замарај компјутерот на Еко и доаѓајте да пиеме кафе заедно, дека знам без мене сафра ви е! :lol: :lol: :lol: :P

Сте го утнале датумот за малку
Сте требале накај понеделник-вторник да се договорите поради журката нормално. Јас во тој случај ќе се појавев.. утре нема шанси.

Инаку кој ќе дојде на журката ќе се видиме

Ако се соберете убаво да си поминете

gerard напиша:
Сте требале накај понеделник-вторник да се договорите поради журката нормално. Јас во тој случај ќе се појавев.. утре нема шанси.

Јас ќе бидам на журка во Љубаништа. Имаш мој мобилен, звони ми. Јас ќе бидам од сабота вечер во Охрид 8)

gerard напиша:

Журката во Љубаништа е во недела јас колку што знам (можеби грешам), па не знам зошто е проблем да се дојде утре и да продолжиш во недела таму :D Ако се сака, се се може :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom