Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко ти велев да бидам дискоџокејМузиката... Секогаш ќе има некој што нема да му се допаѓа, затоа што сите слушаат различен тип на музика. И сега не беше поинаку. Музиката беше тупачка на почеток, али после се подобри диџејот![]()
Постојат две веројатности, или ќе умрам од тебе или ќе ми дојде паметот.Ха-це, ха-це, ха-це ... :icon_coolНајубава вечер до сега,полна со хаце моменти:самоубиство:
Ама кога ќе сумирам лудница во еден збор.поздрав до комшиката :pos2:
За оваа чест чекам Дивајн да искоментира! Ако си бил пијан и си ја газел, наку*чена ќе биде. Само чекам да си каже таа околу ова. Само ако се пожали!
Баш ми е мило што сте си поминале супер и што сте задоволни, што сте запознале нови членови.
Постојат две веројатности, или ќе умрам од тебе или ќе ми дојде паметот.Ха-це, ха-це, ха-це ... :icon_cool
Патем, си поминав феноменално, запознав многу луѓе, испив многу коњаци и мартинија и ова е една од најдобрите забави до сега.
На многу работи не се сеќавам, ама се сеќавам на таксистот ... Леандра душата му ја извади на сирот човек, да бев потрезна ќе ми беше жал за него.Поздрав до таксистите :pos2:
Точкест абе ја сакав да се запознаам со fellow Barney, али никако немав шансајбг, нареден пат