Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Првото мислење и тоа баш тука!

Абе ви се радувам еј! На блогерај одамна цркнаа ваквите амбиции :/
Ај да си поминете најубаво и да си се уздружите у парови! Ај уиш ју лак (=

Само ако ја облечеш Кајгана маичката... А и да не ја облечеш не е проблем, пошто слушам нешто дека ќе се делеле и нешто маички на журкава :)

Мене ми беше ветена нова маичка Кајгана :)

Башка ја слушам ќе частеле пиво некои дечки, ги чувам у тефтер СВИТЕ

Жал ми е што нема да дојдам на собиранката. Поминете си убаво и ќе чекам слики во галерија да видам како било. Убав помин:smir:

Не најавив присуство тука, па еве и официјално да :)
Се гледаме :wink:

Мене ми беше ветена нова маичка Кајгана :)

Башка ја слушам ќе частеле пиво некои дечки, ги чувам у тефтер СВИТЕ

Ако е стварно овоа со мајчките и јас би сакал една ама нормално едно е мојта желба друго се околностите...ама јас да си кажам ..да беееее утре собиранка ....

Абе ви се радувам еј! На блогерај одамна цркнаа ваквите амбиции :/
Ај да си поминете најубаво и да си се уздружите у парови! Ај уиш ју лак (=

Немора само да ни се радуваш, придружи се и ти во радувањето! :)

hard,kamikaza_skopje,Marjan-miki и уште неколку ке дојдеме !
да другаруваме!

Време: 20:30 часот (не доцни, да не останеш надвор)

Абе еии!

Каснам сто посто.

Биваше денес да настинам???:kesa:
Ништо сеааг останува да се молам да оздравам за да дојдам зашто нема да можам да дојдам:nesum:

Не доаѓаш? :)

Немора само да ни се радуваш, придружи се и ти во радувањето! :)

О, не би се утрапувал пошто не ве знам (освен walker girl од блогерај), а и од друг град сум.. уатевар, сум се дружел со блогери по собирки и тоа е навистина убаво дружење оти секојдневно комуницирате на нет и се има многу теми за раскажување, а и импресионирачки е малку у живо.. Да не тупам, глеам тука ретко кој пишува повише од два реда, ајт бидете кул утре! (=

Жал ми е што нема да дојдам на собиранката. Поминете си убаво и ќе чекам слики во галерија да видам како било. Убав помин:smir:

Скапи картите од тугина а ? :kesa:

ЦЦЦЦ ЖИВ СЕ ЈАДАМ....оти 50% нема да присуствувам на роденденот на мојот омилен форум :tapp::tapp:

аххх ама сепак има веројатност и да присуствувам 50%...всушност ем роденден ќе славиме а и троа денсање не ќе е лошо:vozbud:...

Ај официјално да пријавим присуство на Тетовчаните да ви ја развеселимо малу забавата :):)

И да врне и да вее и бура да коси... дефинитивно идам.

Само ако ја облечеш Кајгана маичката... А и да не ја облечеш не е проблем, пошто слушам нешто дека ќе се делеле и нешто маички на журкава :)
Него ќе има една за мене, или ќе треба врски да фаќам?

п.с. ќе си ја платам :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom