Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш 18 години, да не сакаш дадилка да ти најдеме?јас ќе дојдам...ако се најде некој што ке ме дружи таму...![]()
тука те чекав бе
Во петокот ќе го славам роденденот, така да доаѓам.
Добредојде на форумов. За возрасни категории некогаш организираме мини-собиранки 25+ :star:
Овојпат сите заедно
п.с. јас имам 26 :icon_cool
Лу, ставај потсетник на телефон, на онлајн календар, на сфе можно, у краен случај, еве си пишав јас да ти ѕвонам. Ваљда не менуваш број пак, истиот е што ми го даде на Пиволенд.tajmingot ovojapt vi e odlicen, samo sea da ne se prasuvam na 6.....what de hell i planned to do tonight...:tv:
Хепа штом ќе се криеш по ќошеви, ќе чкрапам и таму, да не остане незабележано твоето присуство :wink:Фала Тончи:starбастунчево ти е јако)хаха
Ке зирнам од некое ќоше сигурно))
Лу, ставај потсетник на телефон, на онлајн календар, на сфе можно, у краен случај, еве си пишав јас да ти ѕвонам. Ваљда не менуваш број пак, истиот е што ми го даде на Пиволенд.
Хепа штом ќе се криеш по ќошеви, ќе чкрапам и таму, да не остане незабележано твоето присуство :wink:
Во петокот ќе го славам роденденот, така да доаѓам.
Таман петок кај тебе сите на роденден на загревање, сабота Миднајт! : )))))))