Кајгана - THE MOVIE!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Шо улога ми доделивте?

Тука има само една грешка. Ако се снима филм онака аматерски ништо друго, би биле вклучени само форумџии од Скопје, бидејки по логика таму треба да се дешаваат нештата, како на пример собиранкиве и ова она, нели? Јас мислам да се осмисли нешто во кое и ние форумџииве од другиве градови (на пр. како мене-Охрид) се вклучиме во еден таков проект, ако сака нека е филм или што и да било.... И плус сигурен сум дека повеќе од 50 % од форумџииве ке сакаат да учествуваат во едно такво нешто. Ќе може некој да ми одговори на овој проблем?

A чекајте малце, доколку се снима како што се планира, стварно мислите дека ќе биде Скопски Кајгана Филм? Нормално дека ќе се иде и по другите градови.....затоа трпение

Убаво што идам у Скопје за 2 месеци,дека не верувам татко ми да ми дозволи да патувам Гевгелија-било кој град за да снимам филм :pos: + тоа сигурен сум дека Гевгелијава ќе биде отфрлена како место за снимање бидејќи има едвај 5 поактивни форумџии...така да =) ....BTW,би требало да се побрза со жанрот бидејќи ако за жанрот се влечкаме еден месец сценариото ќе треба да го правиме 2 години :pos:

Зашто да не биде хорор?Форумот на Кајгана паѓа.......сите редовни членови разочарани искачаат надвор(бидејќи не можат да распраават на форумот) и така на админ и модератор и супед модераторки ги убива еден кајганомрзач(кој повеќе ги сака јајцата на око)!:vozbud::vozbud:

a nakaj strumica ke idete li?
za horor film ovde ima sceni

Јеууу и јас сакам улога реее:vozbud: :icon_lol: Озбилно, за глумење ме биват :)

Ако е хорор, мора убиецот да испадне на крај Каитек, стоп! :pos:
Невино момченце од предградието, навидум повлечено и срамежливо, со аспирации да стане хакер... Но сега е времето за одмазда, *некој* ќе мора да плати што му ја украде Маци Малечката Школарица од пред носот!!! :vozbud:
Ќе се вика... „Моја или ничија“ муахахаха... :zlo:

Приказна. Водка го измејува Фантом, и кога сите очекуваат тој да збесне, ништо не се случува. Сите се разочарани, и животот продолжува како порано. Но се појавува Каитек, и Водка нормално го исмејува, и кога најмалку се очекува, ќе го хакне форумот поради тоа што Злиот Админ (Ацид) му ја украл принцезата од Супер Марио (Маци). Кога ситуацијата ќе стивне, се појавуваат еден куп ретардоси на форумот, а новата супер-принцеза од Супер Марио (Маци) ќе се растури од банирање. На крај, Петар МКД, irena_gvg, Ефтим и Каитек ќе основаат анти-кајгана друштво и ќе се борат против Кајгана Форумот. Откако Водка повторно ќе ги исмее, ќе си заминат засекогаш.

Сакам хепи енд. :pipi:

Јас можам да давам идеи, да помогнам околу сценарија, но и да глумам. како мал глумев во една серија за деца, главна улога во една епизода. Ама не ви кажувам која серија, ќе ми се смеете.
ај кажи која серија баш ме интересира не не оставај вака...

Eте се отепаа од ''филмање'' сите форумџии...сега стручното седумчлено жири на форумот кајгана треба да го избере најдоброто сценарио. Заборавив да напоменам 30 % од гласовите ќе бидат од тевелоутинг, паааа гласајте за вашата омилена приказна на тел. број 0800 - 1 - 5555:pos:

Искрено кажано, мислам дека на админиве му станало јасно дека е скоро невозможно да се сними филм, па затоа се повлекле од замислата уште пред 1 год. Иако убаво изгледа и звучи Кајгана д муви, сепак е тешко изводливо.

За се е крив спајдеров, запали една искра и ја кидна :):)

Искрено кажано, мислам дека на админиве му станало јасно дека е скоро невозможно да се сними филм, па затоа се повлекле од замислата уште пред 1 год. Иако убаво изгледа и звучи Кајгана д муви, сепак е тешко изводливо.

За се е крив спајдеров, запали една искра и ја кидна :):)
Aбе нормално дека е тешко изводливо,ама не е невозможно. И не,не ја киднав,само чекам некој админ да напише жанр,или пак да се стави за гласање и потоа малце посериозно да се нафатиме доколку сакаме нешто да направиме,инаку темава е по втор пат обновена,ај ќе ја заборавиме за некој ден и потоа трета среќа ваљда ќе ни успее :pos:

Што би рекол Фантом:)...што улога ке имам?..бркање муви ?:pos:

Или хоррор сценариото може да се одвива вака.Сите форумџии се собираат да слават нова година на некоја планина(пелистер,маврово,п.шапка,крушево итн.) и така среќни и млади и стари одбројуваат и таман стигаат до 0 снемува струја,сите прозори се затвараат, и тука вистинското колење започнува,еден по еден,хардкор брцање!И само неколкумина нови членови преживуваат и...хепи енд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom