Кајгана - THE MOVIE!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не мора да биде нова година,може да е кампување или да им се заебе автобус на сред планина(ако ви текнуе на германскиот хоррор со тројцата браќа изроди) во тој стил нешто,ајде бидете креативни.

Јас мислам,затоа што сите сме пациенти,дејствието да се одвива во лудница,каде што се прават нелегални истражувања на нас кутрите.И тогаш еден од пациентите(членовите) почнува да гледа и сфаќа што се случува,и тогаш почнува вистинската акција.Кајгана во филмот ќе биде тоа што како казна,пациентите се ставаат под машина која им го праи мозокот кајгана:P.И на крај сите умираат,но се откриваат задните намери и тајни во лудницата...ууууууууу

Или вака...
Се организира кајганарија за 1 мај.Така идејќи(на некоја планина) еден од членовите се сопнува,станува и гледа што го предизвикало неговиот пад,и забележува некој вид на рачка,и така открива нацистичка култна лабораторија.Некои похрабри членови се одлучуваат да влезат,но поради страроста на објектот и притисокот што го вршат останатите членови на површината влезот се руши.И така храбрите членови треба да го најдат патот за надвор покрај суштествата и фриковите(кои настанале по грешка,бидејќи тогаш се откриени радиоакивноста и др. работи).Значи местото е скроз напуштено,со брза и насилна евакуација(мора нешто гадно да се десило),све е оставено како да се на ручек пауза.Дечките наоѓаат оружје и опрема(од WWII) и си го пробиваат патот кон вечната кајгана.

П.С.
Го глеав Hellboy:helou:

Хаха луда идеа!Што бидна
Ваљда сите викаат , луда идеја , и толку.....ете тоа биднало

А Acid тука е нешто како Бог?
Аха , коментарите од еден куп ТИИИИТ лижачи , го претставуваат баш како таков.

Едитирано од модератор: Користи ја опцијата измени ако сакаш да надополниш пост.

ја за идеава сеа прв пат читам и мислам дека е екстра. затоа и се пријавувам како глумец :) (мислам дека имам потенцијал :) ).

Ја сакам да го глумам клаберот. Само неможам да се одлучам дали „клаберот“* или клаберот**. :pos:

* „клаберот“ - селска фаца, залижан фриз, кошула за ф кафана, стои у први редови на журка и се пали на танчерките и свршуе и бега дома
** клаберот - добровечер на сите шо незнаете шо е клупски живот и клаберска музика.... :pos:

шо бидна?
ако има некоја улога кладилница ова она коцкање се пријавувам:pipi:

Јас имам некоја идеја
На пример...некои типци(најдобри другари) секој ден идат на кајгана форум си постираат на теми едно друго...и еден петок не искачаат него решаваат да идат во галерија на форум и да бараат типки....наогаат они типки стапуваат во контакт разговараат на мсн едно друго и решаваат да се видат односно да излезат на кафе...и така идат на кафе 4 форумџии зборат еднод руго се развива некоја љубов и стигнуваат до запросување и мажење имаме свадба на која присуствуваат сите форумџии и чича мича готова је прича

за улоги прво некои од тинејџерите на форум(мегу кој сум и ја:pos2:)
а после за мажење некои од постарите членови

Поздрав

Јас имам некоја идеја
На пример...некои типци(најдобри другари) секој ден идат на кајгана форум си постираат на теми едно друго...и еден петок не искачаат него решаваат да идат во галерија на форум и да бараат типки....наогаат они типки стапуваат во контакт разговараат на мсн едно друго и решаваат да се видат односно да излезат на кафе...и така идат на кафе 4 форумџии зборат еднод руго се развива некоја љубов и стигнуваат до запросување и мажење имаме свадба на која присуствуваат сите форумџии и чича мича готова је прича

за улоги прво некои од тинејџерите на форум(мегу кој сум и ја:pos2:)
а после за мажење некои од постарите членови

Поздрав

ќе кажам само едно: зиаме оскар со ова :)

jas vikam da napravime eden na lik teen film ali so primesi na komedija i triler ili slicno
kako demek tip i tipka se zapoznavaat preku kajgana postiraat luduvaat
i edno vreme ke se pravi sobiranka
i tipkata kako sponzorusa odi so drug kajgandzija sto vo sustina e dablposter
i na kraj kao nekoj presvrt se desava i ona svaka deka tipot e sranje itn itn
ako ima nekoj ozbilen za idejava mozeme zaedno baagi da ja razrabotime
samo da ima covek da mi kazuva do kade mi e granicata na kreativnosta a kade veke pocnuvam da spamuvam poz

Хахаха.. Екстра е идејава за филм.. Не дека не.. Само уште да се напраи филм стварно.. Ако треба некаква помош [не ветувам за парична дека не знам колку ќе можам да помогнам] слободно побарајте =)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom