Кајгана - THE MOVIE!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
да да, тоа ми е поентата, ке доаѓаат во планина луѓе и Офчар ќе им дели јајца онака легнат ко бег сред офците. Ќе си мези сиренце со рука
и ке си дринка домашна ж'та, а луѓево ќе му се поклонуваат одкако ќе добијат тоа што им треба за да напраат кајгана :cuc:.

најбоље е сите да напишеме по нешто па заеднички да најдеме НЗС

Јас мислам дека DimitarC треба да го глуми Офчарот. :pos:

Вака нема ништо да постигнеме, дај стварно да седнеме и да напишеме нешто подолго.
Само ја сецкаме приказната вака.

нема потреба да глуми он :) :)

А да го сместите дејствието на филмот во студентски дом.
Земате:
1 Фраер-Струмичанец
1 Компјутерски фрик-Битолчанец
1 Влав-Крушевчанец
3 Женски-Мешајте
1 Пијаница-неготино
2-3 Лика од Скопје

Таргет: Еден од нив треба да полага ама никако да стигне поради пречките што му излегуваат(Журки, СтарКраф, па Журки, Хироус, Кајгана)

хмммм ја мислам дека за некој да го глуми Офчар треба барем малце да е ко него, а за сценариово ја имам неколку идеи и можно е да седнам деновиве да пишам нешто но ќе го добиете во верзија пишувана на рака дека не можам да напишам на комп. Ејсид ти ќе ја добиеш. Не ветувам дека ќе ја пишам денес или утре но ќе гледам до крајов на неделава да ја пишам. Сепак ја ќе бидам за варијантата што поише кајганџии секако со главен лик кој ќе провејува низ целото дело. Потоа Букарот, Офчар или кој и да било друг нека го среди и преуреди, ако ви се допадне нормално.

Офчар можат сите да глумат, ама Офчар е еден. Он ќе си глуми... :)

Че го прајме...јас прв одново се пријавувам :)

Има доделено главна женска улога,или ме чекавте мене?:vozbud:

Абе ви треба каскадер,казете :buum: .....мозам да најдам.А јас се пријавувам за сеирџија.:3:

mary_jane напиша:
eve jas se prijavuvam za edna od zenskite ulogi:)
Ја се пријавувам за една машка улога, ама под услов да иам жешка еротска сцена или повеќе со една од женските улоги. :)

Ахааааааа мене ме заборајФтееее:pishtoldz тука сум и јас.:duel:

Хммм, филм, хммммм....

Некоја современа тематика треба да биде темата, нешто млади луѓе, ова она... Не ме бива за сценарија, за глумец ич, јас околу организацијата нешто ако дадете...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom