Кајгана - THE MOVIE!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ете и јас се пријавувам за една од џенските улоги. :) :)

Еве ја се пријавувам за некоја улога, може нешо као џанак или пак срце кршач... :) :) :) :)

jas se prijavuvam za detektiv ili neso slicno
seriozno

Ej ама ај ако праиме да биде сериозно глеате темава не е у Чек дис аут па да се заебаваме...така да сите што ќе се пријават да мислат стварно и да партиципираат о-кет?:)

Абе 10 страни читам нишо не прочитав бре........Јас мислам некоја комедија да напраиме.....ЈАс се пријавувам за каскадер :):)

Mac)) напиша:
Ej ама ај ако праиме да биде сериозно глеате темава не е у Чек дис аут па да се заебаваме...така да сите што ќе се пријават да мислат стварно и да партиципираат о-кет?:)

ок нема грешка баш сакам да сум глумец.:vozbud:
во одновно одев на драмска секција
Ако ви трбит лудак во филмов кажите !

:)

ako nemozam da glumam, se prijavuvam za sminka i kostimi.

demek na vremeto bev najkreativna vo crtanjeto na forumov :P

И јас се пријавувам...ама не да глумам туку да раководам со буџето ако уопште го има??? хехе,бидете малку сериозни бе...ако стварно планирате филм...викајте ме и мене...:)

StormAngel напиша:
Избери си улога, и то. :)

Кај се Бе улогите??? Кој е режисерот ААААА?? Што филм ќе се снима???

Тууууу ама баш никакви податоци:duel:

на десет страни и пише само јас ова јас она дај кажите бар што филм е

Ако ви треба некој freak за лудо возење сметајте ме. А ако не би можел да се вклопам и како нешто друго

јас статиста :):) или некое лудо весело човече

moze li da ima i nekoja romanticna scena,na primer za nekoja afera megu clenovite,znam deka ima mnogu takvi afericki od forumov,ama ja ne sum vo niedna vklucena,a najmnogu od se sakam da ucestvuvam vo vakvi sceni!
Na primer toj del od filmot da go snimame negde niz strumickite ubavo mesta,ke go izdvojam prekrasniot park vo strumica,posle Smolarskite vodopadi!hmmmm

Acid напиша:
Нц, тоа немора да биде името на филмот. Се решив темава да ја отворам тука, а не во МУЗИКА И ФИЛМ затоа што мислам дека тука ќе има поголем одзив.

Да, ни фрсна луда идеја да снимиме аматерски филм! Значи за опрема речиси и не е проблем, како и монтажа. Се бараат актери кои би учествувале во снимањето на овој наш аматерски филм. Се бара и сценарио. Знам дека форумов изобилува со креативни личности. Слободно изјаснете се дали би учествувале, дали би помогнале, дали имате некое сценарио на ум... Давајте предлози, па ќе се надоврзуваме. Ако има интерес, зошто да не се реализира идејава? :wink:

Да беше за сеир работава, ќе ја отворев во тој форум. Затоа придржете се кон интелигентните реплики - во спротивно останете без непотребните коментари.

Jas mozam da pomognam za bilo sto, ama za glumenje ne me biva.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom