Kajgana Song Contest (KSC) #59

• Креатор на темата Креатор на темата Грут
  • Време на започнување Време на започнување
Ја мислев ти си единствениот на форумов што ги знае. :D
Не друже , ја многу од новиве правци после 90-ти освен по име појма немам шо музика се. Башка ова дабстепов му доага како африкански традиционални звуци со рап и реге (барем по песниве од Блаја даб плаја)???

Не друже , ја многу од новиве правци после 90-ти освен по име појма немам шо музика се. Башка ова дабстепов му доага како африкански традиционални звуци со рап и реге (барем по песниве од Блаја даб плаја)???
Поима неам и ја што е точно дапстеп.
Овие се нешто реге рап џанс кур се тресе :D

Па како никој не знае шо е музикава а отварате натпревар !?!? Админиве работат нешто ?? Ја кога ке победам ке напраам натпревар за најдобра песна од таџикистан :pos:

Јас ги слушам блеја даб плеја, ептен се јаки. Па ко шо рече, тие ти се уствари комбо рап+реге+днб :)
Интересни, баш ми се она за кулирање

Chase & Status feat. Plan B - Pieces

Ако се важи ова ок, ако не, пак ок :D околу 1:20 ваљда почнува тоа
спотот е болен :cenzura:...на крај ќе му ја испече мачката :вонзем::confused:

Drum & bass е ова :unsure:[DOUBLEPOST=1430968082][/DOUBLEPOST]

А и ова гледам е psytrance, како и што кажа Prince погоре :confused:

Последно уредено:
Нa oвие шo ги стaив у genres нa нивнaтa стрaнa стoи и dubstep, меѓудругoтo:cautious: кaкo и дa е, не се рaзбирaм бш oд вaкви музики :D
Drum & bass е ова :unsure:[DOUBLEPOST=1430968082][/DOUBLEPOST]

А и ова гледам е psytrance, како и што кажа Prince погоре :confused:

Мора да искењам дека посрање дабстеп од Скрилекс не сам чуја до ск : D
Зшто увек како најјак мора да се форсира некој што е искомерцијализирано тинејџерско срање
Не само у дабстеп, комај у сфак нов правац исто срање се дешава по цел сфет, не само туј
Ке се пријаву сс Gramatik. У задњо време дечко почна дабстеп да праи

Gramatik - 23 Flavors

Епа не играм ја тогаш.
Пиќе, што се љутиш, дај си рака : D
Па правила су и за да се кршиф, али и за да се почитуеф, Инфектед е сфе само дабстеп не : D

Мора да искењам дека посрање дабстеп од Скрилекс не сам чуја до ск : D
Зшто увек како најјак мора да се форсира некој што е искомерцијализирано тинејџерско срање
Не само у дабстеп, комај у сфак нов правац исто срање се дешава по цел сфет, не само туј
Ке се пријаву сс Gramatik. У задњо време дечко почна дабстеп да праи

Gramatik - 23 Flavors

Пиќе, што се љутиш, дај си рака : D
Па правила су и за да се кршиф, али и за да се почитуеф, Инфектед е сфе само дабстеп не : D
Абе знам дека не се даПстеБ ама што кур ми ги стаиле у листа на дабстеп изведувачи да ти ебам википедија мајчина.

Абе знам дека не се даПстеБ ама што кур ми ги стаиле у листа на дабстеп изведувачи да ти ебам википедија мајчина.
Па може имат некоја дабстеп тракица. Седи и барај :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom