Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.911
- Поени од реакции
- 27.187
Не ,ама сега ке ги упознаамBlaya dub Playa ги знаеш?
Не ,ама сега ке ги упознаамBlaya dub Playa ги знаеш?
Ја мислев ти си единствениот на форумов што ги знае.Не ,ама сега ке ги упознаам
Не друже , ја многу од новиве правци после 90-ти освен по име појма немам шо музика се. Башка ова дабстепов му доага како африкански традиционални звуци со рап и реге (барем по песниве од Блаја даб плаја)???Ја мислев ти си единствениот на форумов што ги знае.
Поима неам и ја што е точно дапстеп.Не друже , ја многу од новиве правци после 90-ти освен по име појма немам шо музика се. Башка ова дабстепов му доага како африкански традиционални звуци со рап и реге (барем по песниве од Блаја даб плаја)???
Па како никој не знае шо е музикава а отварате натпревар !?!? Админиве работат нешто ?? Ја кога ке победам ке напраам натпревар за најдобра песна од таџикистанПоима неам и ја што е точно дапстеп.
Овие се нешто реге рап џанс кур се тресе
Јас ги слушам блеја даб плеја, ептен се јаки. Па ко шо рече, тие ти се уствари комбо рап+реге+днбПоима неам и ја што е точно дапстеп.
Овие се нешто реге рап џанс кур се тресе
Drum & bass е ова [DOUBLEPOST=1430968082][/DOUBLEPOST]Chase & Status feat. Plan B - Pieces
Ако се важи ова ок, ако не, пак ок околу 1:20 ваљда почнува тоа
спотот е болен ...на крај ќе му ја испече мачката
А и ова гледам е psytrance, како и што кажа Prince погоре
Drum & bass е ова [DOUBLEPOST=1430968082][/DOUBLEPOST]
А и ова гледам е psytrance, како и што кажа Prince погоре
Пиќе, што се љутиш, дај си рака : DЕпа не играм ја тогаш.
Абе знам дека не се даПстеБ ама што кур ми ги стаиле у листа на дабстеп изведувачи да ти ебам википедија мајчина.Мора да искењам дека посрање дабстеп од Скрилекс не сам чуја до ск : D
Зшто увек како најјак мора да се форсира некој што е искомерцијализирано тинејџерско срање
Не само у дабстеп, комај у сфак нов правац исто срање се дешава по цел сфет, не само туј
Ке се пријаву сс Gramatik. У задњо време дечко почна дабстеп да праи
Gramatik - 23 Flavors
Пиќе, што се љутиш, дај си рака : D
Па правила су и за да се кршиф, али и за да се почитуеф, Инфектед е сфе само дабстеп не : D
Па може имат некоја дабстеп тракица. Седи и барајАбе знам дека не се даПстеБ ама што кур ми ги стаиле у листа на дабстеп изведувачи да ти ебам википедија мајчина.