Kajgana Song Contest (KSC) #54

Џ

Џонтра Волта

Гостин
StormRage - No woman no cry - 12
Prince - Herbalist (ovo ti nije trebalo bajo moj, nista hemije, samo necural) - 10
Annik Honnore - Welcome to Jamrock - 8
Con Artist - Boom Draw - 7
Cafe Del Mar - Redemption Song - 6
Vatroslav - Its a pity - 5
Ricky - Bad Boys - 4
Grut - Bongo Bong - 3
Lowe - A lalalala long - 2
Chovek - Me gustas tu - 1

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
12. Дванајска за Минијонон со Sars - Ratujemo ti i ja (Ратуја ја секоја ден со невестана не се секирај ти:D)
10. Десетка со кромид за Ристета од Ливерпул со - Inner Circle - Bad Boys (Пушти некоја фунта навака море скржав:))
8. Осумче за Кафе Дел Мар аии - Bob Marley - Redemption (Осумка прелазна зш убај постој прајт во она темана со готвењено иначе јок:D)
7. Седумче за Човекон со Manu Chao - Me Gustas Tu (Не брат не те густам скраја да е:D)
6. Шес за Стормрејџ со Bob Marley - No Woman no Cry (To e немат жена немат крај:ROFLMAO:)
5. Петка за Кикија од Манчеста со Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy (Не се грижа и јас, ама и ти ко Ристета брачед ти ниједна фунта не не почасти:D)
4. Четворка ојт за Анимагус со Toots & The maytals - Funky Kingston (Ани ма четорошка една:D)
3. Тројка за Принцон со - Alborosie - Herbalist (Не ре тебе не те биват за хербалист, ти гарант си дегустатор-ист:DВиј оваја ти е многу тантела стај стај уш тро:))
2. Двојка ојт за ДаниПежо - UB40 - Red Red Wine (E сеа ал е Ред стварно ил е РедЏон ја то незна од Издеглавје сум:()
1. Единиче ојт за Грут со Manu Chao - Bongo Bong (Касно те вијов, то е старо Аро сум, иначе поќе поени ќе ти даев али то е проштевај)

Поздрав и останете ми со зравје, зш зравјето е најбитно. И извинете зш имат многу зелени смајлина ама то е шо ќе прајш. Така ми налагет од партија, уствари се заебавам ре имам шуштеча таблета синдром, ваљда.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.528
Поени од реакции
59.162
Член од
18 ноември 2014
Мислења
694
Поени од реакции
1.778
Не знам дали знаеш, ама Човекон е сестра :D (барем така се представува), така што невер сеј невер :icon_lol:
И ја мислев да го поправам ама ајде и така сите по дифолт ме праат машко на форумов :(

Член од
4 декември 2014
Мислења
1.140
Поени од реакции
774

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Не знам дали знаеш, ама Човекон е сестра :D (барем така се представува), така што невер сеј невер :icon_lol:
Не ни ја ѕирнав јас, али по декларацијана наведена тогај ќе ја вервиме. Не не, не ја одбиваме таман работа то сигурно, виј шубо момиче е.
И ја мислев да го поправам ама ајде и така сите по дифолт ме праат машко на форумов :(
Извини шо те препрајф во пендрек:D јас сварно не сум те знал дек си од понежниов пол.
Проштевај.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
12 - StormRage -Bob Marley- No Woman No Cry
10 - CafeDelMar -Bob Marley-Redemption Song
8 - Löwe -Bob Marley - A lalala long
7 - The Minions -SARS - Ratujemo ti i ja
6 - Mojso -Tyzee - Doma si e doma
5 - K!KI -Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy
4 - ХулахопкиСоТочки -Eddy Grant - Do you feel my love
3 - Џонтра Волта -Аlborosie-Kingston Town
2 - Грут -Manu Chao-Bongo Bong
1 - DaniBMW -UB40 - Red Red Wine

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.911
Поени од реакции
27.187
Поздрав и останете ми со зравје, зш зравјето е најбитно. И извинете зш имат многу зелени смајлина ама то е шо ќе прајш. Така ми налагет од партија, уствари се заебавам ре имам шуштеча таблета синдром, ваљда.
Пак не даде ни бод ........... А ќерата :uzi:[DOUBLEPOST=1428103950][/DOUBLEPOST]@@DaniBMW -UB40 - Red Red Wine - 12
@@Annik Honoré -Damian Marley-Welcome To Jamrock - 10
@@zmej gorjanin -The Specials - Ghost Town - 8
@@Грут -Manu Chao-Bongo Bong - 7
@@Џонтра Волта -Аlborosie-Kingston Town - 6
@@Chovek -Manu Chao - Me Gustas Tu - 5
@@The Minions -SARS - Ratujemo ti i ja - 4
@@Prince -Alborosie - Herbalist - 3
@@Ватрослав -Tanya Stephens - Its a Pity - 2
@@StormRage -Bob Marley- No Woman No Cry - 1

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom