Kajgana Song Contest (KSC) #5

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
И мојата песна не е од Игор Џамбазов само, и Нокаут се. Сериозно гласањава се катастрофа...

И мојата песна не е од Игор Џамбазов само, и Нокаут се. Сериозно гласањава се катастрофа...
Да се надеваме дека ти ќе победиш во некој избор, па да видиме како ќе го организираш гласањето (y)

Да се надеваме дека ти ќе победиш во некој избор, па да видиме како ќе го организираш гласањето (y)
Како и да е, да пријавам проблем. Го угасив по грешка табот без да гласам, и сеа коа го палам пак ми вика "You cannot claim more than one voting slot from the same computer / IP-address.".

И каа ке гласате корисничките имиња на латиница пишујте ги оти кирилица не поддржува воа :D

Ми се случи и на мене истото. Го отворив линкот за да го копирам тука, ама не гласав тогаш и сеа не можам веќе да гласам.
Зошто мене ме нема :( ?
Well this is awkward. На игнор си ми и не сум го видел твојот пост :icon_lol:
Еве те ставив место мене...

Ми се случи и на мене истото. Го отворив линкот за да го копирам тука, ама не гласав тогаш и сеа не можам веќе да гласам.

Еве сега можам :)

Инаку не те кривам тебе или нешто за гласањава, сите по исти принцип си идат не дека си ти нешто крив, али сметам дека може бољи да се организира, ја ако организирам ќе пробам поинаку.

Како бе на игнор....:(
Ами ти како ќе учествуваш сега?

An unknown error has occured. Sorry for the inconvenience.

Ај види дали сум гласал...

Пошаљио сам гласове:D
Тежок избор доста добри песни пријавени.

И ќе ве молам во недела да не ме тагирате пред време. Сакам сам да си видам...

Мртва трка се води меѓу две песни :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom