Annik Honoré
In Floyd I trust!
- Член од
- 29 септември 2014
- Мислења
- 538
- Поени од реакции
- 1.484
Ах, сите надежи ги вложив тука и пак ништо
,,,,i nemoj sega vednash da cimolish narednata e tvoja samo malku poveke organizacija i vera,,,Ах, сите надежи ги вложив тука и пак ништо
Че почнам флаери да делам и плакати да лепам, и платена програма че организирам. Само да ме гласате,,,,i nemoj sega vednash da cimolish narednata e tvoja samo malku poveke organizacija i vera,,,
Епа глеаш, ако болдираните реченици не значат мејнстрим, тогаш не знам што друго... Ги поштовам САФ и се останато, ја знам цела на памет (а кој не уствари) и уште пред да почне ова, знаев кој ќе победиНе е мејнстрим, не е. Нaјјaкa е.
Кoнечнo мoјa 12кa дa пoбеди. И тoa вo жaнрoт штo вooпштo не гo слушaм (исклучoк е "Рaце гoре")
Штетa штo Филип беше пoбрз, инaку јaс ќе бев пoбедникoт
Кoгa ќе се спoмне МК рaп, првo нештo штo ќе ми пaдне нa пaмет е "Рaце гoре"... пoштo други не знaм
И тaкa се пoфaли декa делaт исти вкус сo пoбедникoтПа крај краева тој што беше втор нека отвори нова тема, кога веќе го нема првиов.
Да не чекаме.
Ќе ве усреќи Рики...Сребрена папуча батка.
Ај бар знам дека со победникот делиме ист вкус за музика
Тој сум кој признава пола му се простуваДобро тачни ли сте вие бе шо му дадовте на филипчо да победи ?
Па само него го чекавме 4-5 дена на KSC #1 да гласа и на крај не гласаше зошто не беше активен...
Сеа за тема до декември ќе треба да чекаме
(У случај да сум се збунил и да не бил филип тој шо го чекавме за гласање на првиот натпревар тогаш однапред се извинувам)