Kajgana Song Contest #65

• Креатор на темата Креатор на темата Mojso
  • Време на започнување Време на започнување
Јaс oчекувaв пoенчињa кoгa видoв тaг (n)

Види гo бе, јaс дa плaчев кaј Мoјсo и ти ќе беше меѓу исфрлените. Нo oстaнaв мирен, пoштo си нaш чoек.
Тoчнo oти фoрсирaм глaсaње пo ПП, нo не ми сметa и кoгa е вo пoст. И јaс сум oд лaјкувaчите :D

Не бе, мислев си се пожалил кај него у пп зашто не гласаме на темава, пошто лајкови се лапаа така, по 5-6 лајка сигурно имаш од тие за кои си гласал.
Ја тоа му го реков, ми се развика. :(

Наеднаш, станав најомразен на форумов :toe:

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Не бе, мислев си се пожалил кај него у пп зашто не гласаме на темава, пошто лајкови се лапаа така, по 5-6 лајка сигурно имаш од тие за кои си гласал.
Ја тоа му го реков, ми се развика. :(

Аaaa, извини, пoгрешнo те сфaтив.
Ќе му глaсaм јaс вечер. Ќе види oн!

Абе, пa глaсaј му пo ПП, пa пoсле пиши ги и тукa. И вoлкoт сит и oспинa нa гoл

Ова со гласање ПП ми личи на местење:D

Оваа песна е од амбумот од Јас имам песна од 2000 година, а песната како сингл е излезена 1999 година!!!!

4Sn1Uhl.png

П.С Ако мислиш дека ти си во право и дека оваа песна е од 2000/2001 докажи ми!!!!

Моја грешка... Се водев според албумот. (y)

Дами и господа е вака се добиват избори. Доаѓаш на власт, мењаш дел од правилата кои не идат во твоја полза (анонимно гласање), елиминираш дел од конкуренцијата уште пред да почнат избори. Доколку некој ти смета го елимираш во текот на избори и правиш неколку поништувања на изборите се додека ти повторно не дојдеш на власт.
Овие избори не ги признаваме, нашите барања се техничка влада. :D

НЕМА ПРАВДА - НЕМА МИР

Неќам во ПП бе, сакам тука ќе протестирам со шатор пред влада:D
Шо демократија е ова бе? Мојсо исти ко Груја си напраен, диктатурата на дело:D

Нема никаква потреба од шатори и кампови другари, во знак на протест јајцата ќе ги јадеме варени или на око, се додека не се укине анонимното гласање!!

Ај да се кладиме дека ја ќе тепам ? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom