Сaмoубиствo си извршиИмаше полнење на кутии, и АцеКалеб преку автобуси на ГАЛЕБ (галеб,калеб?Случајност?) носеше луѓе од пустец да гласаат за него..барам пребројвуање..во оваа прилика сакам да кажам и дека ми го хакнал акаунтот и затоа 12ка му дадов..
Ова за фејд ту блек си го викал ?One-two победа на Металика, јас имав 8 поени дадени за вториот де Него како успеавме да ги поразиме Pink Floyd и Dire Straits мистерија ми е.
И тоа со нумерата што често кажувам дека е најдобрата во историјата на човештвото
Се надевам нешто од Талика ќе победи неделава
Е па онда ја од твојот ти од мојот ?Можам да замислам на драгонскај како му е сеа, му иди од газот да си касне за 4 поени, ама и јас после него бев. Во врат си дишевме сите
И мене ова ептен ме зачуди, бев скроз убеден дека некој помеѓу wot и Kasabian ќе победи (со можност да изненади и squirrel).One-two победа на Металика, јас имав 8 поени дадени за вториот де Него како успеавме да ги поразиме Pink Floyd и Dire Straits мистерија ми е.
И тоа со нумерата што често кажувам дека е најдобрата во историјата на човештвото
Си му дишел ти на Кејлеб во вратОва за фејд ту блек си го викал ?
него ми се исполни желбата бе:
Е па онда ја од твојот ти од мојот ?
Да беОва за фејд ту блек си го викал ?