Kajgana song Contest #38

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Ајде пак, ве повикувам да гласате.
Мртва трка е меѓу многу учесници :)
Тие што нема да гласаат ќе бидат дисквалификувани.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.157
Поени од реакции
25.299

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Со огромна чест и задоволство ви го најавувам победникот на KSC#38 @AceCaleb со освоени 82 поени.:aplauz: Честитки Ace, и очекувам интересна тема :D
Иначе второпласиран е @dragonsky со 78 поени, ако некој друг е заинтересиран за поени нека пише пп.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Имаше полнење на кутии, и АцеКалеб преку автобуси на ГАЛЕБ (галеб,калеб?Случајност?) носеше луѓе од пустец да гласаат за него..барам пребројвуање..во оваа прилика сакам да кажам и дека ми го хакнал акаунтот и затоа 12ка му дадов..

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Можам да замислам на драгонскај како му е сеа, му иди од газот да си касне за 4 поени, ама и јас после него бев. Во врат си дишевме сите :pos::pos::pos::pos:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.528
Поени од реакции
59.162
Имаше полнење на кутии, и АцеКалеб преку автобуси на ГАЛЕБ (галеб,калеб?Случајност?) носеше луѓе од пустец да гласаат за него..барам пребројвуање..во оваа прилика сакам да кажам и дека ми го хакнал акаунтот и затоа 12ка му дадов..
Сaмoубиствo си изврши :D

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.644
Поени од реакции
31.529
,,,obshek,shn,,,:mad: ne se vazhat rezultatite ,,, mojot nabljuduvach beshe nasilno otstranet od komisijata i pri bidejki nemam nieden bod ne se vrakam vo prostoriite,,:lut:,,:facepalm::jeeee:,,

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
One-two победа на Металика, јас имав 8 поени дадени за вториот де :D Него како успеавме да ги поразиме Pink Floyd и Dire Straits мистерија ми е.
И тоа со нумерата што често кажувам дека е најдобрата во историјата на човештвото :ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
One-two победа на Металика, јас имав 8 поени дадени за вториот де :D Него како успеавме да ги поразиме Pink Floyd и Dire Straits мистерија ми е.
И тоа со нумерата што често кажувам дека е најдобрата во историјата на човештвото :ROFLMAO:
Ова за фејд ту блек си го викал ?

него ми се исполни желбата бе:
Се надевам нешто од Талика ќе победи неделава
Можам да замислам на драгонскај како му е сеа, му иди од газот да си касне за 4 поени, ама и јас после него бев. Во врат си дишевме сите :pos::pos::pos::pos:
Е па онда ја од твојот ти од мојот ?

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.322
Поени од реакции
8.820
И мене ова ептен ме зачуди, бев скроз убеден дека некој помеѓу wot и Kasabian ќе победи (со можност да изненади и squirrel).

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
А каде се гледаат резултатите?

Kajgana Shop

На врв Bottom